Categorii
Știri

O stațiune din România are ape magice și vindecă pe oricine! Este unică în lume, dar nu ai știut de ea

Știm de România că este o țară frumoasă, însă nu știm și că aici se găsesc locuri unice în lume. Este vorba de o stațiune cu apă magică, despre care se spune că vindecă pe oricine. Uite unde se află și ce puteri tămăduitoare are această zonă!

De frumusețile naturii din România au ajuns să se bucure mai mult străinii, decât noi, oamenii locului. Cei din afară plătesc scump să se bucure de meleagurile românești unice, de care unii dintre noi nici nu auziseră.

Stațiunea cu apă magică despre care este vorba este una de care am auzit, cu siguranță, cu toții. Se află la 22 de kilometri de Râmnicu Vâlcea și se numește Băile Govora. Este una dintre cele mai bogate și mai frumoase stațiuni din România, dar și din Europa, prin prisma apelor iodurate și bromurate de origine organică.

Stațiunea Băile Govora atrage turiști datorită apelor sale terapeutice variate. Aceasta este singura stațiune din țară cu ape minerale cu compoziție chimică diferențiatp. Are ape sărate iodurate, bromurate, sulfuroase foarte concentrate, ape hipotone, sulfuroase, bicarbonate, sodice, calcice şi magneziene.

Așa cum am mai spus, stațiunea românească despre care am vorbit este unică. Principalele motive pentru care turiștii vin aici sunt apele cu efect terapeutic și peisajele de poveste. Uite ce și-au vindecat cei care au pășit la Băile Govora:

afecţiunile respiratorii: bronşita cronică; traheobronşite; B.P.O.C.; emfizem pulmonar; status post-infecţii respiratorii repetate; bronşiiectazii fără episoade hemoptoice; astm bronşic alergic, infecţios, infecţio-alergic; sechele post-pneumectorii.

recuperare după boală

O.R.L.: rinosinuzite cronice (catarale; alergice; hipertrofice; ozenoase); sinuzite operate; rinofaringite cronice hipertrofice; laringite; micoze orofaringiene