Categorii
Știri

O dragoste adevărată se poate termina aşa brusc?

Sînt Tudor şi am 41 ani. Sunt de un an jumate într-o relaţie care a decurs minunat cu toate că ea e în altă ţară. Vine de 3-4 pe an acasă plus că merg şi eu în Germania la ea.

Discuţii mai aprinse au început din cauza că nu m-am mutat la ea în Germania cu toate că i-am promis, dar nu am stabilit o dată exactă, ci doar când eram pregătit să mă mut în altă ţară.

În ultima perioadă, discuţiile au mai degenerat şi acum îmi spune că s-a supărat tare şi mi-a spus că s-a terminat. Eu o iubesc mult şi nu ştiu ce să fac. O dragoste adevărată se poate termina aşa brusc?

O dragoste adevărată nu se termină niciodată – indiferent ce evenimente apar în viața celor doi iubiți. Uneori, ei nici nu trăiesc împreună, poate fiecare este cu altcineva. Iubirea are sediul în inimă și nu ține cont deloc de conjuncturile exterioare.

Evident, cea mai fericită situație este atunci când dragostea e împărășită și împlinită, când amândoi chiar reușesc să trăiască fericiți până la capăt. Faptul că ea ți-a dat acest verdict arată tocmai că dorește să fii alături de ea, însă are nevoie să fii și tu hotărât. Un bărbat care ezită nu dă dovadă de suficientă iubire – din punctul de vedere al iubitei tale, probabil.

Dacă dragostea voastră este atât de mare cum spui, fii sigur că ea plânge și suspină sperând ca tu să te hotărăști să vii la ea. Nu știu ce alte evenimente au mai avut loc între voi însă, după toate aparențele, fata știe ce vrea. Până la urmă, ce te ține la distanță? Sau ce o ține pe ea? În definitiv, și tu poți să-i pui în vedere să vină în țară, iar ea poate găsi aceleași motive ca și tine.

Însă, dincolo de toate acestea, mă simt nevoită să-ți atrag atenția: dacă niciunul dintre voi nu cedează în această situație, încă nu vă iubiți atât de tare precum credeți.