Categorii
Știri

Nu mai poți cumpăra cât vrei. Schimbările aduse de pandemie în supermarketuri te vor surprinde

Pandemia de Covid-19 aduce schimbări în supermarketuri. În unele dintre aceste magazine, clienții nu vor mai putea cumpăra în cantități excesive unele produse.

Pandemia de Covid-19 continuă să afecteze comportamentul cumpărătorilor. În ultima perioadă, magazinele alimentare au fost luate cu asalt de cetățenii care, de frica unei crize alimentare au cumpărat cu mult peste nevoile personale.

Evenimente de acest gen s-au petrecut în mai multe țări de pe glob și, din păcate, recent s-au observat și în România. Rafurile mai multor magazine au fost golite în foarte scurt timp.

Dată fiind această situație, pentru a proteja populația și a permite accesul unei mase cât mai largi la produse, reprezentanții mai multor lanțuri de supermarketuri au luat măsuri fără precedent și au decis să limiteze achiziționarea unor alimente de bază.

Clienții nu mai pot cumpăra cantități uriașe. Schimbările aduse de pandemie în supermarketuri

Companii importante din România au început să raționalizeze anumite produse. Asta înseamnă că populația nu va mai putea cumpăra alimente în cantități mari.

Un exemplu în acest sens este ceea ce se întâmplă la un supermarket din Sectorul 3 al Capitalei, acolo unde clienții pot cumpăra doar două baxuri de ulei, pe același bon.

Conform Cancan, în magazinele Kaufland, la raioanele cu alimente, sunt afișate următoarele mesaje:

”Vânzarea acestui produs este limitată la maximum 2 baxuri, pe client! Mulțumim pentru înțelegere!” și mesajul ”Vânzarea produselor din categoriile făină/mălai/conserve legume/paste/săpun este limitată la maximum două baxuri, pe bonul fiscal”.