Categorii
Știri

„Nora” lui Laurențiu Reghecampf are un mesaj tranșant pentru mama ei.

După ce s-a arătat dezamăgită de atacurile mamei sale la adresa familiei lui Laurențiu Reghecampf și implicit a iubitului ei, Luca, Asiana Peng clarifică lucrurile! Momentele tensionate prin care trec nu fac nimic altceva decât să-i confirme fostei gimnaste din lotul tricolor că relația dintre ea și fiul antrenorului de la „Universitatea Craiova” este una solidă. CANCAN.RO are declarații exclusive făcute de Asiana Peng!

Nu relația dintre fiica ei și Luca Reghecampf o deranjează pe Silvana Peng, ci faptul că tehnicianul celor de la „Universitatea Craiova” ar fi permis ca cei doi să fie implicați în aceeași firmă cu sexy-graviduța Corina Caciuc.

„Domnul Reghecampf a găsit de cuviință să îi bage pe Luca, pe Răzvan (n.r. fratele Asianei) și pe Asiana în firmă cu domnișoara Caciuc. Sincer vă spun, eu nu știu de când face domnișoara Caciuc afaceri, înainte sau după masterat? Știe chineza cumva? Sau visează că după Dubai merge în China și ia și pe acolo vreun premiu internațional? „, a declarat Silvana Peng pentru Fanatik.ro.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Asiana Peng a avut o reacție tranșantă, după ce a citit declarațiile făcute de mama ei.

Asiana Peng: „Mi-aș dori ca eu și Luca să fim fericiți!”

În urma acestor acuzații, Asiana Peng s-a arătat complet dezamăgită însă susține că tot ce se întâmplă în aceste momente nu a făcut nimic altceva decât să-i demonstreze că relația dintre ea și Luca e una sudată și are curajul să-și facă și proiecții în ceea ce privește viitorul lor.

”Mi s-a demonstrat, prin aceste declarații date de mama, faptul că oricine ar încerca sa ne facă rău, mie și lui Luca, nu o să reușească. Mi-aș dori, în primul rând, și ca peste 10 ani, eu și Luca să fim sănătoși și fericiți, iar dacă bunul Dumnezeu ne va oferi și binecuvântarea de a deveni părinți, cu atât mai bine”, ne-a declarat Asiana Peng.