Categorii
Știri

Nicolae Guță, declarat bolnav psihic: „Când m-au văzut doctorii, își făceau cruci!”

Nicolae Guță a fost declarat bolnav psihic în tinerețe. Manelistul a afirmat că doctorii își făceau cruci când îl vedeau.

Guță a făcut dezvăluiri inedite despre anii tinereții și despre viața pe care o avea în acea perioadă.

Cântărețul a mărturisit că a fost declarat bolnav psihic când era mai tânăr. El a transmis ce l-a determinat să facă mulți copii și cum a scăpat de armată. Când a venit vremea să se înroleze a scăpat de acest lucru pentru că medicii au zis că este bolnav psihic.

Bărbatul s-a prefăcut că este nebun pentru a scăpa de armată. Acest lucru nu a fost de ajuns.

Pentru că nu își dorea deloc să se înroleze, celebrul manelist s-a apucat de făcut copii și nu s-a mai oprit ani buni. Legea de atunci spunea că un bărbat nu poate merge la unitate dacă are un copil mai mic de șapte ani.

„La 18 ani m-au recrutat. Nu eram pregătit de armată că deja aveam 2 copii. M-au băgat întreținător de familie și n-am mai plecat în armată.

Doar că legea era că dacă ai 27 de ani și copilul împlinește 7 ani, te ia în armată. Dă și fă alt copil… Dar eu nu mă încadram nicicum.

Mie mi-a venit ordin de încorporare când deja începusem să fiu cunoscut. Eu aveam treizeci și ceva de ani și copilul trecuse de 7 ani.

Păi dă și fă alt copil, eu deja aveam 3. Așa am început eu să fac copii. N-a fost nici cu 4 copii îndeajuns să scap de armată. Trebuia să treci de 45 de ani și copilul să nu împlinească 7 ani”, a povestit Guță pentru Taraf TV.

Nicolae Guță- la un pas de a face pușcărie
Când a mai venit un ordin de încorporare, lucrurile s-au complicat pentru Nicolae Guță. Și, pentru că nu s-a prezentat la timp, a fost la un pas să ajungă la închisoare.

„Îmi veneau ordine peste ordine, eu eram la cântat. Îmi spunea Mariana: vezi că te caută ăștia de la poliție să te bage la batalionul disciplinar.

Mă sună Samir, fratele meu, Dumnezeu să-l ierte: hai dracu acasă, că te dau ăștia în urmărire și te iau de la cântare. Mă căuta poliția militară acasă, că m-am sustras de la armată. Mă duceau direct la pușcăria militară. Mă căutau de un an de zile. Împușcam vreo 3 ani de pușcărie d-aia”, a mai povestit Nicolae Guță.

Guță a scăpat de belea, atunci când un medic l-a ajutat să iasă din bucluc. Acesta l-a declarat bolnav psihic.

„Vin acasă, drept îți spun: mă tund chel, mustața strâmbă, mă arunc în balegă. Văcarii ăia de ultimă speță erau pistol cu apă pe lângă mine. Porcii erau bibelou. L-am luat pe Samir și m-a dus cu un papuc. I-am zis că sunt nebun, că m-am îmbolnăvit.(…)

Mamă, când m-a văzut doctorița aia chel, cu o mustață mai sus și una mai jos, tot rupt pe mine, în cizme de cauciuc și miroseam. Când m-a văzut și-a pus mâinile în cap. ”Vai de mine, cum să trimiți asemenea caz în armată, domnule?”

Și aia ce vrezi că a făcut, mi-a arătat niște desene urât-frumos, gras-slab… să vadă dacă am discernământ. Una am lăsat-o să-mi arate și am luat masa aia și am aruncat-o în sus, a fugit aia pe secție de mânca pământul.”, a afirmat manelistul.