Categorii
Știri

Nevasta bărbatului a aflat și s-a răzbunat crunt pe femeie. A invitat-o la ea acasă și i-a arătat un cârnat. Ce a urmat

Situație de necrezut în comuna Pușcași, din județul Vaslui. O femeie a fost terorizată ani întregi de către vecina sa, suparată de faptul că aceasta ar fi avut o aventură cu soțul ei. Totul a culminat cu răzbunarea pe care femeia înșelată a pus-o la cale, ajutată de noră. Vecina infidelă a fost hărțuită și agresată sexual cu un cârnat. Iată întreaga poveste!

Mădălina a fost sechestrată, bătută și agresată sexual

Mădălina este vecina Irinei. Cu ani în urmă, ea a avut o aventură cu soțul Irinei. Ani la rând, Irina i-a făcut viața un coșmar Mădălinei și nu s-a dat în lături de la nimic pentru a o pedepsi și a-i aminti că a încercat să-i fure bărbatul. I-a aruncat pietre în geam, a vorbit-o de rău întregului sat, dar nu s-a limitat aici. Cu ajutorul nurorii sale a pus la punct un plan malefic de răzbunare. Astfel, au răpit-o pe Mădălina, au dus-o în casa Irinei, acolo unde au legat-o de un scaun și au bătut-o cu bestialitate. În cele din urmă, au decis să o agreseze sexual. Arma asaltului bizar: un cârnat.

După ce a scăpat din mâinile femeilor, Mădălina a mers direct la secția de Poliție, însă oamenii legii nu s-au grăbit să soluționeze cazul. Evenimentul a ajuns în presa locală, iar abia atunci, oamenii legii au decis să-i facă dreptate sărmanei femei. Agresoarea a fost arestată pentru fapta sa.

Cele două agresoare riscă să petreacă Crăciunul în spatele gratiilor

Potrivit unor surse, polițiștii ar fi găsit inclusiv cârnatul, obiectul cu care s-a săvârșit infracțiunea de viol. Mai mult, la scurt timp după incident, prin comună a început să circule și filmulețul cu Irina și nora ei în timp ce își băteau joc de Mădălina, material video care ar fi fost distribuit chiar de cele două agresoare. Irina era sigură că nu va fi prinsă pentru că polițiștii au ignorat de fiecare dată plângerile disperate ale Mădălinei.

Efectele expunerii la soare
Nora de 16 ani și Irina urmează să fie judecată și există șanse destul de mari ca agresoarele să-și petreacă Crăciunul și Revelionul în spatele gratiilor.