Categorii
Știri

Neti Sandu, horoscop special

BERBEC

O vizită neașteptată și poate veți petrece și ziua de azi și pe cea de mâine în compania acestei persoane care o să vă binedispună, poate fi cineva tânăr.

TAUR

Se-ntâmplă ceva prin târg și o să puneți și voi suflet acolo, să iasă la lumina un eveniment artistic, poate e o lansare de produse!

GEMENI

E ceva care vrea să vă coopteze într-un proiect care v-ar aduce beneficii și ca să vorbiți pe-ndelete vă scoate la cafea să puneți totul pe hârtie și să vă hotărâți.

RAC

Se poate sterge-ntr-o clipă orice supărare și să vă refaceți viața de cuplu, să aveți liniște sufletească, așa cum v-ați dorit. Ieșiți la o plimbare și lămuriți povestea.

LEU

E posibil să faceți cunoștință cu cineva care vă poate fi companion de viață și să vă asortați cum nu se poate mai bine, că va fi compatibilitate.

FECIOARĂ

Poate faceți rondul de onoare pe la prieteni, dacă nu cumva o să vă-ntâlniți în parc, la munte, undeva, pe o pârtie de schi, de săniuș.

e BALANȚĂ

Ca să vă mai dezmorțiți un pic, poate plecați în plimbare până la cel mai apropiat munte, sau vă duceți în vizită la rudele pe care nu le-ați văzut de Crăciun.

SCORPION

Porniți în forță și o să vă gășiți și parteneri care să țină pasul cu voi la munte, pe o pârtie, sau ca să dați viață unui eveniment, un concurs, un spectacol.

SĂGETĂTOR

Întrevedere cu cineva care vrea să aveți o colaborare și o să faceți rost de bani că o să vă dați acceptul și o să vă reglați din punct de vedere financiar.

CAPRICORN

Se poate să plecați pe undeva să luați o gură de aer proaspăt și să reactualizati niște relații care se pierduseră pe drum și o să vă-ntoarceti cu alt vibe.

VĂRSĂTOR

O să cheltuiți cu destulă ușurință niște bani și o să le faceți câteva surprize alor voștri, poate și unor prieteni a căror zi onomastica o fi fost vineri.

PEȘTI

E un eveniment, chiar și online la care o să luați parte și o să vă extindeți aria de influență că veți da de oameni cu care veți interacționa pe mai multe planuri.