Categorii
Știri

Un polițișt și o polițistă, bătuți cu propriul baston de un bărbat de 59 de ani pe care voiau să-l imobilizeze. Imagini ireale. Video

Altercația a avut loc joi în cartierul Chercea din Brăila. Echipajul de poliție, format din doi bărbați și o femeie, fusese trimis în zonă după ce o brăileancă reclamase la 112 că un bărbat face scandal și îi distruge mașina.

VEZI VIDEO MAI JOS

Polițiști, bătuți de bărbatul pe care încercau să-l imobilizeze

Incidentul a fost filmat de un martor și făcute publice de o publicație locală. Se pare că agresorul ar fi cunoscut cu probleme psihice și că nu ar fi prima dată când face scandal în zonă.

Potrivit locuitorilor de pe strada Magaziilor din cartierul brăilean Chercea, bărbatul a fost internat de mai multe ori la psihiatrie, iar astfel de scandaluri sunt la ordinea zilei, relatează publicația locală debraila.ro.

În imaginile surprinse de un martor se poate vedea momentul în care scandalagiul smulge bastonul din mână unui polițist și o lovește pe colega de echipaj a acestuia. Sursa citată mai precizează că au fost și scene de violență care nu au fost filmate. În încercarea de a-l imobiliza, oamenii legii ar fi fost loviți de către bărbat cu pumnii și picioarele, agresorul reușind astfel să scape.

“Era în mână cu un briceag, la poartă. Pe un polițist l-a pus la pământ și l-a lovit cu picioarele. Mereu face scandal, aruncă în curți și pe mașini cu pietre. A stat și trei ani internat pe la Buzău. Au venit jandarmii și l-au luat până la urmă”, a declarat un martor, vecin al agresorului.