Categorii
Știri

Motivul pentru care Petrică Mâțu Stoian nu era căsătorit și nu avea copii

Petrică Mâțu Stoian a fost căsătorit, dar a decis să se despartă de soția sa în urmă cu mulți ani. Interpretul de muzică populară nu a avut copii și nu s-a mai recăsătorit niciodată, dar a avut grijă să vorbească întotdeauna în termeni laudativi despre femeia cu care a împărțit 16 ani.

Ce spunea Petrică Mâțu Stoian despre căsătorie și copii

Artistul a fost căsătorit timp de 16 ani cu Carmen Mihaela, o femeie pe care a iubit-o mult și despre care a continuat să vorbească foarte frumos și după divorț. Petrică Mîțu Stoian nu s-a mai recăsătorit, preferând să se axeze pe cariera profesională, însă a mai avut relații.

În privința căsătoriei, artistul considera că i-a trecut timpul, că nu mai este tânăr și e mai bine să rămână așa, fără soție și fără copil, considerând că toate se fac la timpul lor.

Petrică Mâțu Stoian era împăcat cu viața lui și spunea că le-a cam făcut pe toate. Nu avea un copil, dar se resemnase cu gândul acesta și se bucura de prezența nepoților în viața lui.

Interpretul de muzică populară avea o filosofie de viață foarte simplă: cine îl iubește și respectă are toată dragostea lui. Cine nu, la revedere!

Eu le-am cam făcut pe toate. Dar dacă s-a întâmplat să n-am un urmaș, că asta este, nu sunt singurul. Sunt oameni mari, conducători de state care nu au urmași. Asta nu este un capăt de țară. Am destui nepoți care sunt aproape de mine, spunea artistul în emisiunea de la Etno tv.
De ce a divorțat Petrică Mâțu Stoian de soția sa

Marele artist al muzicii populare românești a fost căsătorit timp de 16 ani cu Carmen Mihaela. În anul 2012, de comun acord, cei doi soți au mers în instanță și au cerut desfacerea căsătoriei. Magistraţii Judecătoriei Târgu Jiu au admis acţiunea în care el a fost reclamantul şi soţia lui, pârâtă, chiar de la primul termen, deoarece ei nu aveau copii.

Petrică Mâțu Stoian a declarat că nu s-a certat cu soția lui și nu a existat niciun scandal. Relația lor a avut de suferit în momentul în care solistul a părăsit Ansamblul Doina Gorjului şi s-a mutat la Craiova. O vreme a făcut naveta la soția lui care rămăsese la Târgu Jiu, dar apoi lucrurile s-au răcit între ei și au decis să se separe.

Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Ieșise la pensie și își dorea să se bucure cât mai mult de această perioadă și să călătorească.