Categorii
Știri

Monica Gabor nu l-a uitat. Gest surprinzător pentru Irinel Columbeanu

Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu mulți ani și fiecare și-a văzut de viața lui, Monica Gabor și Irinel Columbeanu sunt părinții unei fetițe minunate care îi va lega pe vecie. În ciuda zvonurilor cum că relația dintre cei doi foști soți este una proastă, recent Monica a demonstrat contrariul.

Gest surprinzător din partea Monicăi Gabor pentru Irinel Columbeanu

Monica Gabor a făcut un gest frumos, surprinzător pentru mulți, față de fostul ei soț. Ea a promovat pe pagina sa de Instagram, cartea scrisă și lansată recent de către Irinel Columbeanu. În jurul publicației au apărut tot felul de controverse întrucât în paginile cărții Irinel își povestește viața și vorbește despre marile sale iubiri. Se pare că Monica apreciază această carte și implicit munca depusă de către fostul ei soț pentru acest proiect de suflet.

Monica Gabor nu l-a uitat. Gest surprinzător pentru Irinel Columbeanu
Cu siguranță în următoarele volume ale cărții lui Irinel Columbeanu vor apărea capitole întregi dedicate ei de către fostul ei soț. Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost căsătoriți timp de cinci ani, iar rodul poveștii lor de dragoste este Irina, fiica celor doi.

Despărțirea dintre ei a avut loc în urmă cu 10 ani, iar de atunci fiecare și-a refăcut viața sentimentală. Chiar dacă nu mai sunt împreună, cei doi vorbesc laudativ unul la adresa celuilalt și sunt legați pe viață prin fiica lor.

Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte

Irinel Columbeanu și-a lansat prima sa carte, care face parte din trilogia despre viața sa, în care vorbește despre povestea de dragoste cu Ana Lesko. Publicul așteaptă volumul în care omul de afaceri va vorbi despre relația și căsnicia cu Monica Gabor.

Foarte puține dintre divorțurile din showbiz s-au soldat cu o relație frumoasă între cei doi foști soți. Unul dintre aceste cazuri îi are ca protagoniști pe Monica Gabor și Irinel Columbeanu. Acesta din urmă a vorbit în termeni laudativi despre fosta lui soție, ținând să precizeze că era o femeie educată, un om deștept atunci când el a cunoscut-o. Tot Irinel a declarat că efectele educației pe care o are Monica se reflectă în modul în care este și se comportă Irina, fiica celor doi.

Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele, a declarat Irinel Columbeanu.
De cealaltă parte, Monica i-a mulțumit public lui Irinel despre care a spus că i-a adus multă schimbare în bine și că a ajutat-o foarte mult să devină ceea ce este astăzi.