Categorii
Știri

Mitică Popescu a murit. Îndrăgitul actor era internat în spital de la finalul anului trecut

Celebrul actor Mitică Popescu s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. El fusese internat la finalul lunii decembrie 2022 la Spitalul Elias, cu grave probleme de sănătate.

Îndrăgitul actor Mitică Popescu a murit. Avea 86 de ani

Mitică Popescu a murit, mai exact, în după amiaza zilei de 3 decembrie 2023, din cauza unor probleme cardiace, cu care se confrunta de mai multă vreme.

Marele actor se afla internat din 29 decembrie 2022 la Spitalul Elias din București, după ce a stat internat o perioadă la Spitalul de Urgență Floreasca, transmite Adevărul.

Mitică Popescu s-a născut la București, în data de 2 decembrie 1936. A absolvit în anul 1976 Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică ”I. L. Caragiale” din București.

Debutul în cariera de actor l-a făcut în 1973, prin piesa ”Philadelphia ești a mea”, la Teatrul Mic din Capitală. Aici a jucat până în anul 2010 și tot aici și-a găsit și sufletul pereche, soția lui Leopoldina Bălănuță, cu care a fost căsătorit din anul 1977.

Scurtă biografie a lui Mitică Popescu

Mitică Popescu a avut o activitate de peste 5 decenii în actorie, timp în care a jucat în numeroase piese de teatru și filme, printre care :”Moromeții”, ”De ce se trag clopotele, Mitică?”, ”Vânătoarea de vulpi”, ”Niște țărani” sau ”Stejar, extremă urgență”.