Categorii
Știri

Mircea Badea, boicot după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen: „Pot să fiu rău”

Mircea Badea boicotează după ce Austria a votat împotriva României pentru Schengen. La ce renunță prezentatorul de la Antena 3 CNN.

Mircea Badea se alătură românilor care vor să boicoteze Austria și companiile de provenință din această țară care sunt prezente și în România.

Mircea Badea, boicot după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen

Prezentatorul și-a făcut întregul plan pentru acest lucru, după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen, și a mărturisit că este capabil să facă un efort îndelungat pentru a-i boicota pe austrieci.

Acesta a mărturisit că are în plan să renunțe la energizantele pe care le iubește atât de mult, tocmai pentru că ele sunt produse de o firmă austriacă.

Mai mult, prezentatorul de la Antena 3 CNN a spus că energizantele nici nu își mai fac efectul în cazul lui, așa că trebui să renunțe la ele, aducând în discuție și argumentul că le-a dat foarte mulți bani austriecilor după ce a cumpărat ani de zile produsul lor.

„Eu chiar sunt capabil să boicotez şi sunt capabil de efort îndelungat. Dacă îmi propun, pot să fiu rău. Şi poate mă las de energizantele lui peşte.

Şi aşa nu mă mai energizează, beau o găleată şi mă culc. Îţi dai seama câţi bani le-am dat?

Reacția băncilor austriece la apelul lui Rareș Bogdan de boicotare a afacerilor din…