Categorii
Știri

Mihai Trăistariu a făcut recent dezvăluiri neaşteptate în cadrul unui interviu

Mihai Trăistariu a făcut recent dezvăluiri neaşteptate în cadrul unui interviu. Artistul a mărturisit faptul că a fost nevoit să doarmă în Gara de Nord, deoarece restricțiile în ceea ce privește certificatul verde nu i-au lăsat altă alternativă.

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Mihai Trăistariu a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă din cauza pandemiei. Artistul a dezvăluit faptul că nu stă deloc bine din punct de vedere financiar.

Mai mult, acesta a povestit că a fost nevoit să doarmă în Gara de Nord, din cauza faptului că nu şi-a făcut vaccinul.

„Alte dăți îmi luam cazare la hotel, stăteam liniștit, mă trezeam dimineața și mergeam la celelalte emisiuni. Acum, nefiind vaccinat, nu sunt primit în hoteluri și am constatat că o să dorm în Gara de Nord”, a mărturist artistul în cadrul unei emisiuni TV.

„O să dorm în mașină”

În acelaşi timp, Mihai Trăistariu recunoaște că a mai întâmpiant în trecut situații de acest gen. La vremea respectivă a fost nevoit să doarmă în mașină, deşi prietenii lui s-au oferit să-l ajute.

„O să dorm în mașină, am mai dormit acum vreo 15 ani. Știu cum e, mi-am pus căldură și am dormit așa. Bineînțeles să au sărit mulți prieteni”, a mai spus artistul pentru sursa menționată mai sus.

Mihai Trăistariu, nevoit să-și vândă apartamentul în care a crescut
Problemele financiare pentru Mihai Trăistariu au apărut în momentul în care restricțiile impuse de autorități au blocat toate activitățile din care încasa bani.

În ciuda ratelor mari pe care le are la mai multe bănci și fără să aibă venituri, artistul s-a reinventat și a reușit să iasă la liman.

„A venit pandemia, m-am blocat complet și nu mai aveam nicio sursă de venit. Am rezistat cu depozitele mele până prin luna mai, dar am fost nevoit să fac un schimb cu un teren pe care-l aveam la malul mării, în Mamaia Nord, cu șapte apartamente acolo.

Fix înainte de pandemie m-am trezit cu șapte apartamente nou-nouțe pe care le închiriez. Dar ca să pot scăpa de ratele acestea a trebuit să vând unul dintre apartamente și mi-am vândut apartamentul din oraș, unde am locuit 20 de ani.

Tocmai unde am stat, pe acela l-am vândut, pentru că n-am avut de ales.

Erau ratele prea mari și nu acopeream, chiar și cu apartamentele date spre închiriat. Am redus rata la 7.200 de lei pe lună, pentru că n-am reușit să dau decât vreo două miliarde de lei vechi.

Dar pe asta pot s-o suport acum, pentru că s-a dat drumul și la concerte și am în fiecare seară evenimente”, ne-a mai declarat artistul.