Categorii
Știri

Mariana Cojocaru, previziuni dure pentru zodii. Jupiter Retrograd în Vărsător aduce cea mai tristă perioadă pentru unele zodii

Jupiter Retrograd revine în Vărsător și promite să facă prăpăd în viața unor zodii. Celebrul astrolog Mariana Cojocaru vine cu previziuni pentru toate zodiile și le pregătește pentru ce va urma mai rău în următoarea perioadă, pentru că unii nativi nu vor avea liniște o bună perioadă de timp.

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia Berbec

Berbecii trebuie să fie foarte atenți la tot ce fac în această perioadă, pentru că se acumulează gânduri, greșeli, păcate sau lucruri neînțelese în viața lor, care îi vor afecta din toate punctele de vedere.

Zodia Taur

Taurii se vor întreba foarte mult în următoarea perioadă dacă fac bine lucrurile sau totul merge prost din cauza lor. Pentru unii pot apărea dileme destul de mari, care nu îi vor lăsa să evolueze și doar le vor strica starea de spirit.

Luna Neagră face ravagii printre zodii. Are influențe malefice asupra destinului tău

Zodia Gemeni

Jupiter Retrograd are un impact major asupra Gemenilor, mai ales în planul conștiinței. Se vor gândi tot mai mult la lucrurile pe care le fac celor din jur și se simt vinovați pentru neajunsurile acestora, deși nu este de datoria lor.

Zodia Rac

Jupiter acționează în planul muncii cel mai mult. E important ca nativii să fie foarte atenți atunci când aleg un drum profesional, pentru că riscă să își ignore mai mult decât trebuie familia.

Zodia Leu

Unii Lei ajung la căsătorie, iar alții trebuie să analizeze situația din relația de cuplu. Pentru unii, evenimentul lui Jupiter va avea un efect pozitiv, în timp ce pe alții îi va întrista și îi va face să se gândească numai la lucruri rele.

Zodia Fecioară

Fecioarele vor învăța să fie mai deschise față de cei din jur. Nativii ar trebui să-și deschidă perspectivele în viața socială și să își facă prieteni, pentru că nimeni nu poate rezista singur.

Zodia Balanță

Nativul Balanță este obsedat de adevăr și este cea mai sinceră zodie dintre toate. Va afla adevăruri care nu îi plac deloc, dar se va mulțumi cu faptul că totuși a aflat ce se petrece cu adevărat în jurul lui.

Zodia Scorpion

Scorpionii trebuie să fie atenți și precauți cu orice aspect care ține de viața profesională, pentru că afacerile lor pot avea de suferit dacă nu au grijă la cei din jur.

Zodia Săgetător

Unii Săgetători sunt foarte afectați de Jupiter Retrograd, în special cei mai sensibili. Vor avea probleme de comunicare și mesajele lor nu vor ajunge la ceilalți așa cum trebuie pentru că nu știu să le exprime corect.

Zodia Capricorn

Are o presiune emoțională pe zona sănătății, dar și pe zona de carieră. Este foarte stresat la locul de muncă și asta se reflectă în sănătatea lui care scârțâie de ceva timp.

Zodia Vărsător

Jupiter Retrograd va sta în Vărsător până la finalul anului. Când Jupiter e Retrograd, nativii au mai puțin noroc decât de obicei. Mulți dintre Vărsători vor avea senzația că fac lucrurile corect, dar trebuie să fie atenți, pentru că ar putea fi doar o iluzie.

Zodia Pești

Peștii sunt stresați și nu știu ce să facă să le fie mai bine. Problemele trebuie rezolvate atunci când apar și să nu mai lungiți lucrurile, pentru că doar le complicați în acest fel.