Categorii
Știri

Marele regret al lui Benone Sinulescu! De ce nu a avut copii și ce spunea despre soția sa

Benone Sinulescu s-a stins din viață la vârsta de 84 de ani. Iubit de toată lumea, regretatul artist a avut și o poveste impresionantă în spatele scenei. Fire timidă, interpretul susține că nu s-a zbătut prea mult ca să cucerească sexul frumos.

Mai ales că a avut norocul să fie coadă de fiecare dată. Mii de domnițe au încercat de-a lungul timpului să-i fure o sărutare, dar și inima. Totul a fost în zadar până într-o zi.

Marele regret pe care l-a avut Benone Sinulescu!

Și-a cunoscut iubirea vieții prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Elena, absolventă de Chimie Alimentară și alintată Leni de Benone i-a stat alături mai bine de patru decenii.

Culmea, pretențios din fire și obișnuit să fie asaltat de fete, artistul a avut de tras până și-a convins jumătatea. ”Este vorba despre Elena, absolventă de Chimie Alimentară. Leni mi s-a părut o ardeleancă mai… băţoasă, s-a ţinut tare.

Un an de zile am încins telefoanele cu vorbuliţe multe şi de toate genurile, dar şi cu oprelişti” spunea artisul despre soția lui.

”Pe Leni am cunoscut-o prin intermediul regretatei Ileana Sărăroiu, care a invitat-o la masă, după un spectacol. Ne-am înţeles bine, încă de la început.

Ne iubim şi acum, după 38 de ani. Soţia este cel mai bun critic al meu. Câteodată ne mai şi contrazicem. Ea s-a ferit totdeauna să iasă în faţă, nu i-a plăcut să iasă în evidenţă”, a mai zis acesta pentru Click.