Categorii
Știri

Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Austria după votul împotriva aderării României la Schengen: „Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin”

Marcel Ciolacu a răbufnit după ce România a rămas în afara spațiul Schengen, după ce Austria și Olanda au votat împotriva aderării țării noastre. Iată detaliile!

Marcel Ciolacu șterge pe jos cu Austria după votul împotriva aderării României la Schengen

Președintele Camerei Deputaților din România a declarat cu înverșunare că „opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin”:

„O majoritate covârșitoare a statelor membre ale Uniunii Europene a spus astăzi că România merită în Schengen! O majoritate covârșitoare a statelor UE a recunoscut eforturile incredibile ale României pentru îndeplinirea acestui obiectiv! Tuturor acestor prieteni adevărați ai țării noastre le mulțumesc!

Din păcate, în afara votului de conjunctură al Olandei – care a precizat că nu este contra României, guvernul de dreapta din Austria a ales astăzi să fie pe contrasens cu Uniunea Europeană.

Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Unitatea și stabilitatea europeană au primit astăzi o lovitură dură din partea unui stat care a ales ca, în vremuri grele, să-și abandoneze camarazii europeni și să servească – în schimb – intereselor”, a transmis Marcel Ciolacu după refuzul Austriei și Olandei de a accepta România în Schengen.

Marcel Ciolacu: „Austria s-a decuplat de Europa”