Categorii
Știri

Mama unei vedete mari din Romania vinde la taraba in piata

Chiar dacă el este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi din ţară, puţină lume ştie cu ce se ocupă părinţii lui Connect-R.

Se pare că aceştia nu au nevoie de celebritate şi au rămas în continuare nişte oameni modeşti care lucrează ca simpli angajaţi.

Părinţii lui Connect-R au muncit din greu pentru a-i asigura acestuia un viitor strălucit, iar când faima a venit aceştia au preferat să rămână în umbră, departe de lumina reflectoarelor.

Cu ce se ocupă părinţii lui Connect-R

Connect-R este acum unul dintre cei mai cunoscuţi artişti din România. În copilărie însă, familia a luptat din greu să-l susţină financiar. Acum, artistul are posibilităţi financiare, dar părinţii lui prefera să-şi câştige singuri existenţa.

Părinţii lui Connect-R au muncit din greu pentru a-şi susţine fiul. Chiar dacă acesta a cunoscut succesul, mama şi tatăl cântăreţului au rămas la fel de simpli şi modeşti şi prefera să-şi câştige singuri existenţa.

Nici în pandemie nu au vrut să stea acasă. Mama cântăreţului vinde ziare la o tarabă din Piaţa Domenii, în timp ce tatăl acestuia a fost tinichigiu auto. Este însă şi cântăreţ.

„Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un contract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, a declarat artistul, la emisiunea ExclusivVip, la Prima TV.

În urmă cu mulţi ani, familia lui Relu Mihalache, aşa cum îl cheamă de fapt pe artist a trecut printr-o adevărată dramă. Înainte ca el să se nască, părinţii lui au pierdut un copil.

„Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!”, a spus mama artistului la o emisiune tv.