Categorii
Știri

Mama Deliei, la capătul puterilor. Gina Matache, probleme grave de sănătate: Nu mai am cum să lupt, nu există leac

Mama Deliei se confruntă cu grave probleme de sănătate în ultima vreme, iar după ce a suferit o intervenție chirurgicală la mână, medicii i-au dezvăluit Ginei Matache că afecțiunea cu care se confruntă nu are leac.

Invitată în platoul Antena Stars, mama Deliei Matache a mărturisit cum gestionează întrega situația.

Deși interpreta de muzică populară spera că odată cu operația la mână va scăpa de durerile insuportabile, de discofort, și că va reveni la viața activă pe care o avea înainte, situația a dezamăgit-o, iar lucrurile stau cu totul altfel.

Gina Matache a recunoscut că a ajuns la o limită, motiv pentru care a încetat să mai lupte cu boala și a oprit orice tratament recomandat de medici. Artista a hotărât să nu mai dea o așa mare importanță stării sale de sănătate, lăsând totul în voia lui Dumnezeu.

„Nu mai am cum să lupt, nu mai vreau să mă duc în spitale. Nu mă mai duc, stau acasă liniștită, nu țin niciun tratament și Dumnzeu cu mila, cum o vrea așa face. Problema la mână e mai complicată decât credeam noi, nu prea există leac, nu prea avem practică, sunt lucruri puțin studiate. Mi s-a zis că mai mult nu se poate, deci ce poți să înțelegi. Nu există tratament”, a spus mama Deliei la Showbiz Report.

Pinterest is introducing Pinterest TV Shoppable Live-Stream Series
„Am avut o tumoră la braţ. Am scăpat de ea şi mi s-a spus că este benignă şi că urmează o perioadă de recuperare. Fac lucrurile doar cu mâna dreaptă. Era o tumoră ţinută sub observaţie de vreo trei, patru ani. Când a început să crească, am decis că e mai bine să scăpăm de ea. Eu nu pot să fac mare lucru cu mâna dreaptă. Nu pot să conduc, nu pot să fac lucrurile pe care le făceam înainte”, a declarat Gina Matache, acum doi ani, în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

Gina Matache a făcut dezvăluiri nemaiștiute despre relația dintre Delia și Răzvan Munteanu. Mama artistei a susținut că nu a întâlnit pe cineva mai atent și drăgăstos așa cum este Răzvan Munteanu. Cei doi se înțeleg de minune, ba mai mult soacra acestuia povestește că tinerii nu se contrazic aproape niciodată.

”Indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum”, a spus Gina Matache.