Categorii
Știri

Lovitură la Survivor 2023! Cine sunt concurenții propuși pentru eliminare pe 13 martie. Joc special astăzi

Survivor România 2023 revine cu o nouă ediție luni, 13 martie 2023. Faimoșii și Războinicii vor avea parte de un anunț neașteptat înainte să înceapă Jocul pentru Imunitate. Ce concurenți vor fi propuși pentru eliminare?

Survivor România, ediția din 13 martie 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Săptămâna trecută, Faimoși au pierdut ambele imunități, astfel că au fost nominalizați concurenți numai din echipa roșie. Crina Abrudan este cea care a adunat cele mai puține voturi din partea publicului și care a fost, prin urmare, eliminată.

Plecarea prezentatoarei știrilor din sport nu a fost pe placul foștilor săi coechipieri. Vedeta s-a certat cu Bianca Patrichi înainte de a părăsi Consiliul pentru Eliminare. “Nu mi-a plăcut modul în care și-a făcut ieșirea”, spune DOC în ediția Survivor România de luni seară.

Faimoșii și Războinicii încep săptămâna cu un nou Joc pentru Imunitate, în urma căruia vor fi nevoiți să facă nominalizări pentru eliminare. Prezentatorul emisiunii vine cu o surpriză pentru concurenți, la nouă săptămâni de când a început competiția.

Daniel Pavel anunță o premieră în istoria emisiunii difuzate la Pro TV. Este vorba despre Jocul de Captivitate. În continuare, prezentatorul le-a explicat concurenților ce presupune acesta: “Tribul care învinge trebuie să ia în captivitate un membru al tribului învins”, conform Pro TV.

Tot în ediția de astăzi, în tribul Războinicilor vor avea loc noi tensiuni. Se pare că Lucianna Vagneti a luat ceva de la o altă războinică și nu i-a returnat acel lucru, acesta fiind motivul conflictului.