Categorii
Știri

Lidl, surpriză pentru clienţi! Veşti bune pentru cei care nu ştiu ce cadouri să cumpere de Crăciun

Reprezentanții lanțului de magazine Lidl a anunțat o surpriză pentru clienți, mai ales pentru cei care nu știu ce cadouri să cumpere de Crăciun.

Lidl a pregătit o surpriză uriașă pentru clienți, înainte de Crăciun. Iată ce trebuie să știe cei care nu știu ce cadouri să le cumpere celor dragi!

Lidl, surpriză pentru clienți, înainte de Crăciun

În această perioadă, oamenii încep să le cumpere cadouri de Crăciun celor dragi. Acest lucru poate fi extrem de greu, mai ales dacă nu ai nici o sumă foarte mare de bani pe care să o aloci darurilor, dar nici prea multe multe idei.

În fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, Lidl pregătește produse tematice, la prețuri mici. În acest fel, toți clienții pot achiziționa cadouri pentru cei dragi.

De altfel, în Lidl pot fi găsite numeroase produse la prețuri foarte bune, de la alimente și detergenți până la produse cosmetice, electrocasnice și haine.

Reprezentanții lanțului de magazine germane au anunțat că începând de joi, 15 decembrie, va începe o nouă campanie, intitulată “Sub brad am descoperit cadoul favorit”.

Astfel, clienții vor avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de cadouri, mai ales pentru copiii de toate vârstele. În plus, produsele din magazine vor avea prețuri accesibile.

Reacția băncilor austriece la apelul lui Rareș Bogdan de boicotare a afacerilor din…

Printre acestea se numără și o colecție de jocuri 10 în 1, în cutie de lemn, care conține șah și table, care are prețul de numai 119 lei.

De asemenea, clienții pot achiziționa și un jocuri de societate, la prețul de 84,99 lei/bucată, dar și de familie, la doar 49,99 lei/bucata. Și jocurile din lemn fac parte din ofertă, iar acestea se pot achiziționa la 24,99 lei pentru un set.