Categorii
Știri

LIDL dă lovitura pe final de an.

Lidl România a pregătit o sumedenie de oferte imbatabile în ultimele zile ale anului 2022. Cele mai tari produse se vând la prețuri foarte mici, spre bucuria clienților fideli ai celebrului retailer german. Ce reduceri i-au convins pe consumatori.

Reduceri colosale la Lidl de Revelion
În pragul noului an, gospodinele pregătesc masa festivă de Revelion, indiferent dacă petrec în intimitate cu partenerul de viață sau în număr mai mare, alături de familie, copii, prieteni, nași și fini.

Acestea fiind spuse, cei de la Lidl România au pregătit foarte multe delicii la prețuri foarte mici, ideale pentru orice gospodărie.

Așadar, românii care preferă preparate exotice și vor să se înfrupte dintr-o porție de creveți prefierți, la masa de Revelion, le pot achiziționa de la Lidl pentru suma de numai 9,99 de lei.

Potrivit tradiției, la masa de Revelion este recomandat să se consume pește, așa că gospodinele pot cumpăra file de somon norvegian la prețul de 8,49 de lei per suta de grame sau 400 de grame de file de cod în panadă pentru numai 11,99 lei.

De asemenea, potrivit catalogului afișat pe site-ul oficial al supermarketului, la Lidl poți procura piept de curcan dezosat la numai 3,99 de lei per suta de grame, ofertă redusă cu 20%.

Cât costă o sticlă de vin spumant la Lidl
Și, pentru că niciun platou cu aperitive nu este complet fără măsline, Lidl România pune la vânzare caserole de măsline grecești de la brandul Chef Select la prețul de 6,99 de lei.

Printre alte chilipiruri din această săptămână, Lidl România pune la bătaie sucul de mere Solevita la prețul de 5,49 de lei sau o pungă de mix de salată de numai 3.49 lei.

În ceea ce privește mezelurile, poți achiziționa mușchi file crud-uscat pentru 4,99 lei, iar dacă poftești la ceva bun și dulce, poți cumpăra, oricând, un tort cu ciolocală și aromă de vanilie în valoare de 28,99 de lei.

Nicio masă de Revelion nu este completă fără o gamă selectă și diversificată de băuturi acoolice. Poți încerca vin spumant Bon Fruits la prețul de 13,99 lei, vodkă Superb în valoare de 36,99 lei sticla, rom alb James Cook pentru 18,99 lei sau tequilla Corrida la prețul de 32,99 lei, cu o reducere de 15%.