Categorii
Știri

Lidia Buble, în pericol! Câți ani de închisoare riscă artista pentru dare de mită

Lidia Buble se află într-o situație periculoasă și riscă ani grei de închisoare conform legii. Vedeta a dat de belea atunci când a dat mită unor polițiști. Povestea este una de film, dar artista nu cred că este prea împăcată sufletește. Cum s-a petrecut totul.

Lidia Buble riscă închisoare

Totul a început într-o seară în care Lidia Buble conducea spre casă și a fost oprită de poliție pentru un control de tip etilotest. Vedeta nu a vrut să facă testul și a scos 200 de euro din buzunar pentru a-i mitui pe agenții de poliție. La scurt timp, ea a vorbit la telefon despre incidentul cu pricina, dar ce nu știa artista era faptul că are telefonul ascultat de DIICOT. Anchetatorii au descoperit totul și ea a fost chemată la audieri.

Conform legii în vigoare, Lidia Buble riscă câțiva ani de pușcărie. Fapta cântăreței este încadrată la articolul 290, alineatul 1, cu aplicare în articolul 75, alin 2, literele a și b, Cod Penal, ceea ce poate însemna o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Lidia Buble a colaborat cu anchetatorii și acest lucru reprezintă un beneficiu pentru ea deoarece această colaborare atrage o pedeapsă minimă cu suspendare.

Ce sumă de bani a primit Lidia Buble pentru participarea la Asia Express

Lidia Buble și sora sa Estera sunt nedespărțite. Lidia Buble provine dintr-o familie numeroase și de-alungul timpului a arătat ca are o relație foarte strânsă cu toate surorile ei. Persoana pe care a ales-o să îi fie alături în show-ul “Asia Express” a fost chiar sora ei Estera.