Categorii
Știri

Lichiorul de nuci verzi nu trebuie sa lipseasca din casa ta: curata stomacul si reduce grasimea din ficat

Nucile verzi nu trebuie să lipsească din dietă. O cură cu nuci verzi este benefică pentru sănătatea inimii, a ficatului și a stomacului. Lichiorul de nuci verzi reduce grăsimea din ficat și ajută la detoxifierea oganismului. Cum prepari lichorul de nuci verzi, bun și pentru slăbit

Nucile verzi nu trebuie să lipsească din dietă. O cură cu nuci verzi este benefică pentru sănătatea inimii, a ficatului și a stomacului. Lichiorul de nuci verzi reduce grăsimea din ficat și ajută la detoxifierea oganismului. Cum prepari lichiorul de nuci verzi, bun și pentru slăbit

Lichiorul cu nuci verzi este un preparat esențial care nu trebuie să lipsească din cămară. Efectele sale terapeutice sunt renumite, dat fiind faptul că nucile verzi țin bolile cardiovasculare la distanță, cresc imunitatea întregului organism și scad nivelul colesterolului.

Coaja de nucă are un rol foarte important pentru sănătate, luptând împotriva afecţiunilor stomacului. Tot ce trebuie să faci ca să beneficiezi de proprietăţile lor este să pui în 300 ml de apă cinci lingurițe de coji de nuci verzi mărunțite și să le lași la macerat 10 ore. Apoi strecori amestecul și fierbi ce rămâne în 300 de ml de apă timp de cinci minute. Așadar, include-le în dieta ta!

Coaja de nucă verde mai poate fi folosită și pentru eliminarea negilor. Tot ce trebuie să faci este să freci negii cu această coajă verde timp de o săptămână. Specialiștii spun că această coajă conține substanțe care au un efect antiinfecțios, precum taninurile și iodul.

Reţeta de lichior medicinal de nuci verzi te ajută la detoxifierea organismului, prin scăderea grăsimilor acumulate în ficat. De asemenea, lichiorul de nuci este util şi în protejarea inimii, scăderea colesterolului, luptă împotriva anemiei, asteniei, colitelor, afecțiunilor digestive, infecțiilor intestinale acute, paraziților intestinali, digestiei lente. Lichiorul de nuci purifică sângele şi curăță stomacul.

Cum prepari lichiorul de nuci verzi

Reţeta de lichior de nuci verzi nu este una complicată, aşadar poate fi preparată de oricine. Iată paşii pe care trebuie să-i urmezi: