Categorii
Știri

La ecografia din a 34 săptămână de sarcină a apărut ceva lângă capul copilului. Când s-a născut și-au dat seama cu toții ce era

Alexandra Jechorek, din Dublin, Irlanda, a fost șocată atunci când în timpul unei ecografii din a 34-a săptămână de sarcină, a văzut faptul că fiica ei, Maya, avea o “coamă” de păr neagră.

O mamă care a crezut că toți nou născuții sunt fără păr, a fost șocată să afle că fiica ei avea deja un păr mătăsos, încă din pântece.
Alexandra Jechorek, de 21 de ani, a rămas fără cuvinte când a aflat acest lucru despre Maya.

Femeia din Dublin a fost născută cheală, la fel ca și iubitul ei, ce îi este și coleg de birou, Lee Bond, care are 23 de ani, și la fel și fiul lor, Kadin de 5 ani.

Acest lucru a făcut-o pe mamă să creadă că toți bebelușii se nasc fără păr.

Ea a spus: “Deja aflasem că o să avem o fetiță, dintr-o ecografie precedentă, așa că, la 34 de săptămâni, eram foarte nerăbdători să vedem cât de mult a crescut.”

Adele’s ‘30’ Opens at the Top of US Charts

“Când doctorița a întors ecranul spre mine, nu mi-am putut crede ochilor.”

“Era acest mic bebeluș pe ecran cu un cap plin de păr. Mă gândeam nu se poate, acest lucru nu este posibil.”

“Să fiu sinceră, credeam că toți bebelușii se nasc fără păr. Fiul meu Kadin, s-a născut chel, așa că am crezut că acela e felul în care bebelușii se nasc.”

“Dar odată ce am văzut cât de mult păr are fiica mea, am devenit mult mai nerăbdătoare să o întâlnesc, mai ales că Maya deja arăta ca o persoană micuță.”

Șase săptămâni mai târziu, pe 9 iunie 2019, Maya a fost născută în spitalul The Coombe Women and Insfants University, din Dublin, cântărind 3.88kg.

Alexandra spune râzând: “De îndată ce Maya s-a născut, nu am putut să îmi iau ochii de pe părul ei.”

“Mă așteptam să aibă păr din cauza ecografiei pe care o văzusem, dar să văd acest bebeluș frumos ce avea un păr des, negru pur, era incredibil.”

“A crescut atât de mult că îi ajungea peste urechi.”

“Chiar și doctorii și infirmierele mi-au spus că nu au mai văzut, în toți anii de când lucrează în spital, un bebeluș cu atât de mult păr.”

Curând, părul incredibil al Mayei cerea atenție peste tot unde mergea.

“Nu ne îndepărteam prea mult de casă fără ca cineva să o complimenteze pe Maya pentru părul ei,” a spus Alexandra.

“Multe persoane întreabă câți ani are? Erau șocați când le spuneam că are doar 3 luni!”

În ciuda faptului că Alexandra nu i-a măsurat niciodată șuvițele fiicei sale, a spus că acum, la un an, e atât de lung că ajunge până la începutul scutecului ei.

Ea a spus: “Nu i-am tăiat niciodată părul până acum. Cred că este foarte frumos și vreau să își lase părul să crească cât de mult dorește ea.”

Având un păr atât de lung, Maya a fost capabilă să experimenteze multe hairstyle-uri.
Mama ei le arată pe pagina ei oficială de Instagram, unde deja are 300 de urmăritori.

“Maya este foarte cuminte. Mereu stă fără să se miște prea mult și mă lasă să îi fac părul,” a spus Alexandra.