Categorii
Știri

Irina Tănase confirmă despărțirea de Liviu Dragnea! Ce s-a întâmplat între ei: „Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS…”

Despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase a surprins pe toată lumea. Cei doi au trecut prin multe momente dificile, dar se pare că fostul politician se simte rănit de faptul că iubita sa ar fi păstrat legătura cu fostul iubit. Irina Tănase a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre separarea de Liviu Dragnea

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au cunoscut în 2013, iar la scurt timp au decis să formeze un cuplu. Cei doi au demonstrat în nenumărate rânduri că iubirea lor este mai presus de orice zvon care apărea în presă legat de relația lor.

Deși între ei exista o diferență de 30 de ani, Irina și-a apărat mereu povestea de dragoste trăită alături de fostul lider al PSD.

Iubita politicianului a hotărât să spună adevărul și să lămurească situația care a devenit un subiect important în presa din România. Tânăra de 29 de ani a spus care este motivul despărțirii de Liviu Dragnea, mărturisind totodată că îl iubește și că îl așteaptă acasă.

Irina Tănase: „Despărțirea dintre noi a fost bruscă”

Irina Tănase a vrut să clarifice lucrurile și să explice ce se întâmplă, de fapt, între ea și Liviu Dragnea. Tânăra a mărturisit pentru Gândul.ro că fostul politician a plecat din apartamentul unde locuiau împreună și că nu îi mai răspunde la telefon.

‘Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul