Categorii
Știri

Inmoaie o bucata de paine in otet, iar apoi pune-o pe degetul mare de la picior. Iata care ar putea fi rezultatele

Calusurile si bataturile sunt zone de piele ingrosata, intarita, moarta. Ele se formeaza pentru a proteja pielea si alte structuri de sub piele de presiune, frictiune sau traumatism.

Solutia extrema pentru a scapa de ele este operatia, insa nimeni nu vrea sa ajunga pe masa de operatie, asa ca apeleaza la solutii naturiste. Un tratament pe care il poti face si tu acasa te scapa extrem de repede de calusuri si de bataturi.

Din pacate tot mai multe femei se confrunta cu aceasta problema, dar noi iti vom arata cum sa scapi de ea. Iata ce ai de facut

Nu ai nevoie decat de paine si de otet. Inmoaie o bucata de paine in otet alb si inainte de somn pune painea pe calus si infasoara cu un bandaj. Stai asa cu piciorul pana dimineata.

Si uleiul de ricin face minuni. Pune in fiecare seara inainte de somn ulei de ricin pe calus si stai asa peste noapte.

00:05 / 00:12

Bonus: Trucul simplu care îti face cada alba! Ai nevoie doar de un produs din bucatarie! Chiar si rugina dispare
Chiar dacă găseşti acum tot felul de produse de curăţenie, poţi folosi şi ce ai prin cămară. Sunt produse naturale, care nu elimină substanţe toxice în casă şi protejează şi mediul înconjurător.

Iată cum faci curat în bucătărie şi baie cu produse simple, naturale şi cum cureţi oglinzile din casă.

IN BUCATARIE

Frigiderul se spală o dată la 5-10 zile cu apă caldă cu adaos de bicarbonat de sodiu, care dezinfectează şi absoarbe mirosurile neplăcute.

• Şervetele din plastic de pe masă se spală cu apă caldă cu săpun şi apoi se clătesc cu apă rece, după care se şterg cu o cârpă moale. Plasticul nu va plesni dacă se va unge din când în când cu un amestec din părţi egale de ulei şi oţet.

• Aragazul se şterge cu un burete umed, îmbibat cu bicarbonat de sodiu. Rugina de pe arzătoarele aragazului se înlătură cu glaspapir. Arzătoarele de gaz se ţin 15-20 de minute într-o soluţie cu sare, apoi se vor curăţa, se vor clăti şi se vor şterge cu o cârpă din bumbac.

• Chiuveta se curăţă de rugină cu oţet fierbinte, în care se dizolvă un pic de sare de bucătărie. Pentru a evita înfundarea chiuvetei, se recomandă ca pe gura de evacuare să se pună o sită deasă.

• Robinetele nichelate se şterg cu oţet cu sare. Robinetele vor străluci dacă le frecăm cu coajă de lămâie, iar apoi le vom spăla cu apă cu săpun şi le vom şterge cu o cârpă uscată.

• Blatul din bucătărie se curăţă cu un burete ud pe care se presară praf de copt. Aici pregăteşti mâncarea, deci e preferabil să nu foloseşti chimicale.

• Gresia se curăţă cu apă în care ai diluat o lingură de amoniac. O freci cu un burete, apoi o clăteşti cu apă călduţă din abundenţă.

IN BAIE

Cadă imaculată. Nu e nevoie de detergenţi puternici ca să obţii o cadă frumoasă. Cada o poţi curăţa perfect cu un amestec în părţi egale din apă caldă şi bicarbonat de sodiu.

Chiuvetă înfundată. Toarnă apă fierbinte, în care ai dizolvat două linguri de bicarbonat de sodiu şi 1/2 litru de oţet.

Cum cureţi calcarul de pe robinete. Calcarul din jurul robinetului de la baie sau de la bucătărie poate fi înlăturat cu o perie de dinţi veche înmuiată în amoniac. Sau poţi freca zona cu o jumătate de lămâie. În ambele situaţii trebuie apoi să clăteşti cu multă apă.