Categorii
Știri

Inca o tragedie zguduie lumea artistilor! A murit o mare legenda

Este doliu în lumea internațională a actorilor. Un personaj foarte important al acestui domeniu a plecat dintre noi în mod fulgerător, lăsând în urmă nu mai lacrimi și durere. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie și toți cei care l-au cunoscut pe marele actor sunt răpuși de durere.

A murit Stephen Greif

În ultima vreme au plecat dintre noi mari personalități ale acestei lumi, care au lăsat în urmă o întreaga avere culturală. Aflăm acum că ne-a mai părăsit un actor celebru, renumit pentru rolurile importante pe care le-a avut în producții impresionante ale momentului.

Vezi și: Doliu în lumea sportului! O mare legendă ne-a părăsit

Este vorba despre Stephen Greif, actorul britanic care a apărut în serialele ”Blake’s 7” şi ”The Crown”. Acesta a trecut în neființă la vârsta de 78 de ani, în mod fulgerător. Anunțul trist a fost făcut, printr-un comunicat de presă, chiar de către agenţia de impresariat şi management artistic Michelle Braidman Associates.

“Cu mare tristeţe anunţăm moartea minunatului nostru client Stephen Greif. Cariera lui extinsă a inclus numeroase roluri în televiziune şi teatru, pe scene precum National Theatre, RSC şi West End. Îi vom simţi lipsa, iar gândurile noastre merg către familie şi prieteni.”, se arată în comunicat.
Perioada sa de glorie a fost intervalul 1960-1970, cand a bifat rolurile importante. A jucat în seriale celebre precum ”Doctors”, ”Coronation Street” şi ”EastEnders”. A început să activeze în televiziune odată cu rolul comandantului spaţial Travis în serialul BBC ”Blake’s 7”. A jucat alături de nume mari precum Gareth Thomas, Paul Darrow, Michael Keating şi Sally Knyvette.

Stephen Greif a mai interpretat rolul lui Harry Fenning în trei sezoane ale serialului ”Citizen Smith”, cel al lui Signor Donato în ”Casanova” şi comandantul John Shepherd în ”Shoot On Sight”. A fost un actor complex, foarte apreciat de o lume întreagă.