Categorii
Știri

ÎN 2000, UN BĂRBAT SINGUR A ADOPTAT UN BĂIEȚEL DIN CAMBODGIA

O poveste de viață care a fost transformată într-o lecție.

În anul 2000, un bărbat singur a decis să adopte un băiețel din Cambodgia. Iar, atunci când fiul său, Jordan, a crescut, tatăl a avut un șoc total. Pe cine adoptase, de fapt, bărbatul?

Întreaga poveste a început în anul 2000, când un bărbat, pe nume Jerry Windle, a decis să adopte un băiețel din Cambodgia. Iar, de atunci, viețile amândurora s-au schimbat complet.

Într-o zi, bărbatul citise într-o revistă o poveste legată de adopția unui copil. Atunci, acesta s-a decis să îl adopte. A ajuns la agenție și a văzut o imagine în care apărea viitorul lui fiu. La vremea aceea, băiatul purta numele de Pisey.

Întregul proces de adopție a durat cinci luni. Înainte ca aceștia să se întâlnească față în față, bărbatul a trimis o poză cu el la agenție, cu rugămintea ca băiatul să o primească într-un colier și un mesaj prin care să i se explice că va veni după el. În luna iunie a anului 2000,

Jerry Windle și Pisey erau împreună, acasă, în SUA. Micuțul avea, atunci, doar 18 luni. Atunci, bărbatul a decis să îi schimbe numele în Jordan.

Povestea, însă, nu se termină aici. Micuțul s-a confruntat cu probleme de sănătate, avea diferite infecții în organism și corpul lui era slăbit, în momentul în care a părăsit Cambodgia. Americanul, care se află în rol de tată, a avut extrem de mare grijă de el, acasă, în Florida. La vârsta de 7 ani, însă, destinul lui Jordan avea să se schimbe pentru tot restul vieții sale.

Tatăl a crescut un campion! La vârsta de 9 ani, Jordan juca la naționale

Tatăl a jucat un rol extrem de important în creșterea celui mic. La vârsta de 7 ani, într-un ultim moment, l-a înscris într-o tabără de vară de acvatică.

Atunci, oamenii din jur i-au descoperit un talent ascuns și care a devenit, ulterior, o pasiune. Jordan adora să facă scufundări. Astfel că, până la vârsta de 9 ani, acesta reușise să câștige deja câteva campionate și chiar titlul național la juniori, arată wawlist.com.

Ulterior, când a crescut, s-a întors în Cambodgia. La vârsta de 16 ani, Jordan a călcat, pentru prima oară de la adopție, pe pământul natal. A concurat la o expoziție de scufundări, iar oamenii chiar îl strigau pe numele său pe care îl avea înainte de schimbare, și anume Pisey.

De-a lungul timpului, acesta a reușit să devină de șapte ori campion național la categoria seniorilor, în SUA, dar și de șase ori campion național la categoria juniorilor, la scufundări. Jordan reprezintă Statele Unite ale Americii în echipa de scufundări olimpice și, de asemenea, tânărul a participat și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.