Categorii
Știri

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican: „S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea” Cum se apăra artista

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a făcut acuzații grave la adresa Niculinei Stoican. Doru Guşman susține că regretatul artist s-ar fi pensionat din cauza ei și că ar fi plecat de la Ansamblul „Maria Tănase’ din Craiova ca să nu o mai vadă. Pe lângă declarațiile bărbatului, s-au făcut auzite și alte voci ce par că-i susțin afirmațiile. Iată cum se apără cântăreața!

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a făcut acuzații grave la adresa Niculinei Stoican, după ce a aflat că trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Ansamblul „Maria Tănase’ din Craiova. Bărbatul susține că regretatul solist nu și-ar fi dorit una ca asta, pentru că ar fi plecat supărat din cadrul instituției. Totodată, Doru Guşman a spus că marele cântăreț s-ar fi pensionat din cauza artistei și că ea l-ar fi terorizat și umilit.

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican: „S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea’ Cum se apăra artistaImpresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave pentru Niculina Stoican: „S-a pensionat din cauza ei. Îl umilea’ Cum se apăra artista

Doru Guşman, impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, nu este de acord cu faptul că trupul neînsuflețit al artistului nu va mai trece pe acasă și că a fost depus la Ansamblul „Maria Tănase’ din Craiova. Nu este deloc de acord cu această decizie, pentru că, spune el, nici marele cântăreț nu și-ar fi dorit asta, pentru că ar fi plecat supărat din instituție.

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, acuzații grave la adresa Niculinei Stoican

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian a povestit că după ce artistul s-a stins din viață ar fi stabilit împreună cu sora cântărețului cum să procedeze în continuare. Cu toate că inițial ar fi spus că trupul solistului va fi dus acasă, ruda interpretului ar fi vorbit ulterior cu Niculina Stoican să fie dus la Ansamblul „Maria Tănase’.

„Eu când am plecat de la Reşiţa, imediat după ce s-a întâmplat nenorocirea, am stabilit cu sora lui Petre cum să procedăm. Am spus că eu merg la Craiova, pregătesc toate cele necesare, trimit maşina mortuară, trimit costumul popular în care să-l îmbrace, sicriul, tot ce trebuia. Şi am stabilit să-l aducem acasă, în locul pe care el îl adora.

Am plecat şi pe drum, eram pe la Orşova, mă sună sora lui Petre şi-mi spune: „Vezi că nu-l mai aducem acasă, am vorbit cu Niculina Stoican şi-l ducem la Maria Tănase, la Ansamblu’. Am rămas trăsnit. Am încercat să o conving, să-i explic, i-am spus că Petre nu şi-ar fi dorit asta, că a spus că nu va mai călca niciodată pe la Ansamblu.. Dar, nu a vurt să mă asculte’, a spus Doru Guşman, conform m.adevarul.ro.