Categorii
Știri

Imagine sumbră! Un tânăr actor român a fost găsit mort, în propria casă

Tragedie în lumea teatrului! Actorul Ștefan Bouroșu a fost găsit fără viață, în apartamentul în care locuia cu chirie în București. La doar 32 de ani, actorul avea toată viața înainte, iar colegii săi de scenă nu-și pot reveni din starea de șoc.

Ștefan Bouroșu a fost găsit fără viață, cu mâinile legate la spate

Ștefan Bouroșu avea 32 de ani, era originar din Chișinău, Republica Moldova și era un nume cunoscut în lumea teatrului. De ceva vreme se mutase în București și locuia cu chirie într-un apartament de pe Bulevardul Mihail Kogălniceanu. Îngrijorat de faptul că fiul său nu l-a mai contactat deloc, tatăl acestuia a decis să meargă la domiciiul fiului. Aici a dat peste imaginea care îl va urmări cât va trăi. Ștefan era lipsit de viață, cu mâinile legate la spate.

Medicii legiști au analizat cadavrul acestuia și nu au depistat urme de violență pe corpul actorului, așadar nu este exclusă varianta sinuciderii.

Colegii de breslă sunt în stare de șoc

Colegii de breaslă ai actorului sunt șocați de cele petrecute și și-au exprimat durerea pe rețelele de socializare. „Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris colega de breaslă Olesea Svecla.