Categorii
Știri

Il vedeai des la tv, acum se zbate între viață și moarte.

Leo de la Strehaia se zbate între viață și moarte. „Prințul țiganilor” se află în stare critică, iar sora acestuia susține că până și doctorii se roagă la Dumnezeu în ceea ce-l privește. Iată detaliile emoționante pe care le-a oferit sora lui Leo de la Strehaia, de la căpătâiul său!

Leo de la Strehaia, între viață și moarte

Leo de la Strehaia duce o luptă aprigă cu viața. Afaceristul suferă,după spusele surorii lui, de mai multe afecțiuni, mai ales la inimă. Acesta ar fi suferit în închisoare un accident vascular cerebral (AVC) care i-a înrăutățit starea de sănătate, motiv pentru care nu mai are voie să facă efort și se pregătește de o operație ce-i poate salva viața:

„Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral”, a declarat sora lui Leo de la Strehaia pentru spynews.ro.

Întreaga familie se roagă pentru Leo de la Strehaia

Totodată, sora acestuia se roagă la Dumnezeu alături de rude și doctor pentru ca iubitul ei frate să fie salvat:

Natura este benefică pentru sănătatea mentala
„Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm… Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim… Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu…”, a concluzionat aceasta pentru sursa citată.

„Prințul țiganilor” ar fi trbuit să se afle în detenție pentru încă 3 luni, însă din cauza problemelor de sănătate a fost internat de urgență la spital, înainte de Crăciun.