Categorii
Știri

Îl mai recunoști? Este un artist celebru, dar operațiile estetice l-au schimbat complet

Operațiile estetice sunt cel mai simplu mod de a schimba la tine ce nu îți place.

Dacă vrei să arăți bine, ai nevoie doar de bani și de puțin curaj dacă ai frică de doctori și bisturiu și ești gata să faci pasul cel mare.

La fel de simplu a fost și pentru un artist cunoscut, care, însă, a abuzat de ajutorul medicului estetician și a ajuns de nerecunoscut.

Artistul care a abuzat de operațiile estetice

Aurel Moldoveanu este cel mai controversat artist de când și-a schimbat înfățișarea. Celebrul interpret cunoscut în toată țara a trecut deja de 60 de ani, dar se pare că a găsit o soluție pentru a opri timpul în loc, cel puțin când vine vorba despre fizicul lui.

Mulți îl critică pentru schimbările la care a recurs și îi spun că a abuzat de medicina evoluată, dar unii îl apreciază pentru curaj și pentru dorința de a se îngriji.

Aurel pare să fi apelat la numeroase tratamente și intervenții cu acid hialuronic și botox, deși nu a recunoscut niciodată că a trecut pragul cabinetului medicului estetician.

Acesta arată foarte bine acum și nu mai are deloc riduri și imperfecțiuni pe față. În plus, a slăbit foarte mult și scăderea în greutate îl face să pară și mai tânăr.