Categorii
Știri

Iată cum arată mormântul lui Petrică Mâțu Stoian. Chiar săptămâna aceasta a trecut pe la el

Celebrul Petrică Mâțu Stoian a decedat într-un spital din Reșița, după apariția unor complicații post-covid.

Vestea morții a venit ca un șoc pentru cei apropiați, având în vedere că în urmă cu două zile fusese alături de colegii de breaslă la filmări pentru Revelionul 2022. Petrică Mâțu Stoian pregătise totul de săptămâna trecută.

În ultimele zile artistul și-a presimțit decesul

În această seară muzica populară românească a pierdut un alt rapsod. În urma unor complicații și a unui șoc septic sever,

Petrică Mâțu Stoian a decedat în secția de Terapie

Intensivă a spitalului din Reșița. Așa cum a povestit și Steliana Sima, se pare că regretatul artist și-a presimțit tragicul sfârșit.

Conform surselor Petrică Mâțu Stoian a cumpărat un cavou, ulterior a cumpărat o cruce pe care și-a pus și poza, spunându-le apropiaților că vrea să fie totul pregătit. Aceleași surse spun că Petrică Mâțu

Stoian le-ar mai fi spus că vrea să călătorească și să se distreze și să-și reducă activitatea artistică.

De altfel, în urmă cu două zile, spune Steliana Sima, Petrică Mâțu Stoian le-ar fi spus celor prezenți la filmările pentru Revelion, că este ultima sa prezență pe micul ecran.

„Joi ne-am văzut, de unde să știu că e ultima întâlnire? Ieșise la pensie și voia să colinde lumea, să se ocupe de el, voia să își mănânce liniștit pâinea. Este ultima mea filmare la care particip, mi-a zis joi.

Încercați și voi să nu vă mai duceți în perioada asta. A zis că vrea să se ocupe și de el… Și chiar a fost ultima lui filmare…”, spunea în această seară Steliana Sima.

Ce să spun, sunt răvășit!

Toți cei apropiați artistului sunt cu atât mai șocați, cu cât artistul se pare că-și presimțise tragicul sfârșit. Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al regretatului artist Petrică Mâțu Stoian, printre primii care au dat declarații, imediat după anunț, spunea în direct la România TV