Categorii
Știri

Iata ce aduce ECLIPSA din 19 noiembrie 2021 pentru zodii. Taurii și Scorpionii, evenimente memorabile

In noiembrie, mai exact pe data de 19 noiembrie, avem o eclipsă, o Lună Plină în Taur, care are foarte multe implicaţii pe astrograma României. În jurul datei de 19 noiembrie, înainte sau după, să fim foarte atenţi la

ceea ce se întâmplă. Această Lună Plină are implicaţii atât la nivel individual, naţional, cât şi mondial

Planeta iubirii va începe tranzitul în semnul serios al Capricornului, unde va sta până pe 6 martie 2022. De obicei, Venus parcurge un semn în aproximativ o lună, dar de această dată va petrece mai mult timp pentru că va și retrograda, în perioada 19 decembrie 2021 – 29 ianuarie 2022.

Relațiile vechi vor trece prin teste. De asemenea, vom căuta relații atât pentru siguranța emoțională, cât și pentru cea materială. Vom fi atrași de parteneri cu diferență de vârstă și ne vom feri de idile. Partenerii vor dori fapte și nu vorbe.

Ce urmează pe 19 noiembrie? Eclipsă Lună / Lună Plină în Taur

Eclipsa din data de 19 noiembrie se numără printre cele mai importante evenimente astrologice din 2021, mai ales că are un rol important și în astrograma României. La nivel individual, va zgudui

câteva dintre atașamentele puternice. Cei cu marcaj fix, mai ales Taurii și Scorpionii, vor trece printr-o serie de evenimente memorabile.

Berbec

Venus va tranzita zona carierei, deci începe o perioadă în care te vei putea evidenția mult mai ușor. Mai ales dacă faci ce îți place.

Taur

Schimbarea lui Venus are semnificație pentru tine. Începi să vezi cu ochi mai buni viitorul apropiat și vei dori să îți îmbunătățești cunoștințele.

Gemeni

Venus va tranzita domeniul banilor împărțiți cu alte persoane. Deci, vei avea mici beneficii financiare, dar trebuie să fii mai activ.

Rac

Venus va tranzita zona parteneriatelor. Poți găsi un partener, poți repara relația în care te afli sau poți dobândi puterea să iei o decizie mai grea pe plan relațional.

Leu

Colegii vor fi de mare ajutor. Ba chiar s-ar putea să fii favorizat. Încearcă să nu rămâi peste program la serviciu, cei dragi se vor supăra.

Fecioară

Venus va tranzita zona iubirii, exact unde îi place ei cel mai mult. Ai șansa să îți descoperi romantismul și să înveți să te bucuri de viață.

Balanță

Urmează o perioadă prielnică pentru a te muta, decora sau reparații. Vei avea nevoie de un spațiu confortabil, un refugiu mental și emoțional.

Scorpion

Venus va tranzita zona comunicării și vei profita din plin. Pentru că știi că vorba dulce mult aduce. Vine o perioadă bună pentru chestiunile administrative.

Săgetător

Venus va tranzita zona banilor câștigați din munca proprie. Vei putea eficientiza modul în care faci cheltuielile, vei putea negocia o nouă mărire sau o primă.

Capricorn

Venus îți va tranzita semnul și va dori să te iubești. Să te pui în valoare, să fii mai curajos în dragoste și să profiți de toate calitățile.

Vărsător

Tranzitul lui Venus în casa a 12-a te va ajuta să vindeci povești vechi de dragoste, să te rupi de relații toxice și să ierți.

Pești

Prietenii vor deveni sursă de bucurie. De asemenea, îți poți întâlni dragostea printre ei. Nu ezita să îți faci planuri serioase de viitor, Venus te va ajuta.