Categorii
Știri

Horoscop Urania pentru săptămâna 3 – 9 decembrie 2022

Horoscop Urania pentru intervalul 3 – 9 decembrie 2022, pentru primele 6 zodii

Berbec
Energie, voință și capacitate de mobilizare în chestiuni importante. Se rezolvă unele lucruri curente din viața personală. Posibile temeri, unele chiar justificate legatE de un echilibru financiar. Informație care te pune pe jar pe 6 decembrie.

Sectorul comunicării stă sub semnul Lunii Pline în Gemeni. Ai tendința să fii iritat, grăbit sau neatent. Context relativ conflictual legat de deplasările în țară sau în străinătate. Mercur în Capricorn aduce ambiție și rezistență la sugestii.

Gemeni
Primele două zile de previziuni aduc armonie și amabilitate în relațiile de prietenie. Posibilă piedică de moment: oboseală, enervare sau necazuri personale. Starea de sănătate se stabilizează față de ultimele luni.

Sunt șanse mari să poți identifica care este aspectul care trebuie ținut sub control în viața personală. Se anunță revolte și confruntări cu partenerii de orice fel. Poți simți nevoia să clarifici relația cu partenerul de viață. Posibilă despărțire.

Rac
Obligațiile profesionale îți mobilizează toate resursele. Relațiile de prietenie vor fi ”înghețate”, nu dorești altele noi. Mare atenție la partea medicală și la tumultul de gânduri și amintiri care se anunță. Sunt câteva situații dificil de înțeles în carieră.

Din păcate, diplomația nu te ajută în astfel de momente neplăcute. Începând cu data de 9 decembrie 2022 Luna aduce sentimente, stări de spirit și gesturi care vor scoate la suprafață dizarmonia cu partenerii.

Leu
Între 3 și 4 decembrie se anunță un spirit critic accentuat. Poți reacționa pătimaș în confruntările deschise pe teme ideologice, juridice, sociale sau profesionale. În intervalul 3 – 6 decembrie sunt câteva evenimente care pun la încercare temeinicia statutului socio-profesional.

Relațiile de prietenie sau cele bazate pe atracție și iubire stau sub semnul Lunii Pline în Gemeni. Ești în căutarea adevărului care să dea greutate și credibilitate gesturilor tale de simpatice, dragoste și încredere. Nu accepți sugestii legat de tratament.

Fecioară
Agitație și neliniște legat de mersul unor lucruri care țin de bani și bunuri. Privești cu reticență ideile moderne despre lume, viață, morală și profesie. Între 6 și 9 decembrie problemele importante sunt puse într-o ecuație șovăitoare.

Luna Plină în Gemeni asociată cu o conjuncție cu Marte aduce foarte multă intensitate. Ai impresia că ceva în care crezi se clatină din cauza comentariilor, criticilor și observațiilor. Simți nevoia să păstrezi distanță față de un prieten sau un grup.

Balanță
Agitație și activități mărunte care încarcă programul normal. Îți faci curaj și abordezi unele solicitări cu un real simț al datoriei. Nimic nou în plan financiar, probabil a rămas o chestiune mai veche nerezolvată.

Deplasări și învățătură datorită Lunii Pline în Gemeni. Mercur va intra în zodia Capricornului pe 7 decembrie și va sta până pe 11 februarie 2023. Aduce o răceală sau indiferență ori chiar tăcere ostilă între nativii și rudele apropiate.

Horoscopul Urania pentru săptămâna 3 – 9 decembrie 2022 poate fi citit integral numai pe libertatea.ro.