Categorii
Știri

Horoscop Urania pentru perioada 18 – 24 februarie 2023

Berbec
Acești nativi vor fi foarte stresați din cauza unei chestiuni importante din sfera socio-profesională. Ar putea chiar să aibă probleme cu somnul din cauza gândurilor pe care și le fac. Vor simți nevoia să se consulte cu cineva în legătură cu o problemă din viața lor sau cu un proiect comun.

Ulterior, vor reuși să se elibereze de stres și vor avea o atitudine mai optimistă. Își vor putea rezolva toate problemele și vor deveni mai încrezători în propriile forțe. Fac calcule astfel încât să se bucure de stabilitate în plan financiar.

Taur
Astrologul Urania anunță obstacole pentru cei care călătoresc. Vor fi nevoiți să ia atitudine în legătură cu un eveniment, o știre sau o declarație care îi privește, dar trebuie să rezolve situația într-un mod inteligent.

Soarele va tranzita zodia Peștilor, ceea ce va face ca relațiile de prietenie ale Taurilor să fie mai plăcute și armonioase. Spre finalul perioadei se vor elibera de gândurile neplăcute și se vor concentra pe lucruri care să le aducă mai multă bucurie.

Gemeni
La începutul perioadei vizate de astrolog, Gemenii vor afla informații care îi vor uimi și care le vor da de gândit. S-ar putea să fie în situația de a avea o reacție sau să dea un răspuns, chiar să decidă de partea cui vor fi, dar vor încerca să trateze totul într-un mod detașat, cel puțin în aparență.

Soarele din zodia Peștilor va influența sectorul carierei, a succesului, a afirmărilor și a relațiilor cu publicul. Vor fi văzuți într-o lumină bună în cadrul unui colectiv. Vor exista, de altfel, schimbări și în relațiile de prietenie.

Rac
Racii primesc informații care le schimbă o convingere și le provoacă confuzie în legătură cu evoluția unei probleme financiare sau de patrimoniu. Astrologul îi îndeamnă să verifice foarte bine sursa acestor informații. Soarele din zodia Peștilor îi va influența și pe acești nativi.

Astfel, își vor dori să evolueze și să se descopere pe sine și vor avea o nouă atitudine față de lume. De altfel, planeta Venus intră în zodia Berbec, ceea ce le va deschide drumuri profesionale neașteptate. În același timp, ar putea găsi curajul de a înfrunta anumite situații pe care, în mod normal, le-ar fi evitat.

ADVERTISEMENT

Leu
Începutul perioadei este marcat de o lipsă de chef din partea acestor nativi. S-ar putea să existe schimbări de planuri pentru Lei. După ce Soarele va intra în Pești, vor reuși să găsească soluții și să fie ajutați de intuiție în rezolvarea unor chestiuni financiare.

La finalul intervalului, cei tineri sau în preajma vârstei de 48 de ani își doresc schimbarea unui statut personal. Astfel, vor face demersuri pentru a-și îndeplini această dorință, fiind motivați de anumite speranțe și idealuri.

Fecioară
Este posibil să apară tensiuni la locul de muncă la începutul intervalului. Sectorul relațiilor parteneriale va fi influențat de Soarele din zodia Peștilor, care introduce o notă de amabilitate. Este o perioadă favorabilă împăcării și înțelegerii.

Horoscopul complet prezentat de Urania, pentru perioada 18 – 24 februarie 2023, poate fi consultat numai pe libertatea.ro.