Categorii
Știri

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Ce aduce Crăciunul fiecărei zodii în parte

Neti Sandu a realizat un horoscop special pentru Crăciun și săptămâna dinainte de Nașterea lui Iisus. Vedeți ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în horoscopul săptămânal pentru perioada 19-25 decembrie 2022.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – BERBEC

Or să vină şi banii de care ştiţi şi cei despre care nu aveţi habar, numai să nu uitaţi de datorii, ca să fie totul clar, cu banii, să fie un echilibru financiar.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – TAUR

Poate faceţi un consiliu de familie să vedeţi ce mai e de cumpărat, pe cine mai invitaţi la petrecere de Crăciun, de Anul Nou, şi supuneţi la vot.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – GEMENI

Voi o să treceţi peste nişte neînţelegeri mai vechi cu cineva la care ţineţi şi veţi petrece împreună sărbătorile în semn de împăcare

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – RAC

Se perindă oferte de job, dar nu vă stă capul la aşa ceva, şi o să vă pregătiţi de sărbători, cu tot ce trebuie, şi vă gândiţi aşa, printre picături, la ce o să faceţi.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – LEU

Se poate să prindeţi din zbor oferta de vacanţă şi să nu lăsaţi să treacă o astfel de ocazie pe lângă voi, că poate o fi şi mai ieftină.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – FECIOARĂ

O să mai cumpăraţi diverse lucruri pentru casă şi o să vă ocupaţi un pic de reamenajarea interiorului, că puneţi mare preţ pe confortul casnic, poate şi pentru că veţi fi gazde.

Horoscop săptămânal 19-25 decembrie 2022 – BALANȚA

Aţi devenit mai sociabili, v-aţi înconjurat de oameni care vă împărtăşesc opiniile şi o să vă simţiţi bine în compania lor, atât la treabă, cât şi în cadrul reuniunilor.

Citeste mai mult pe Stirileprotv.ro