Categorii
Știri

Horoscop rune 3-9 ianuarie 2022 cu Mihai Voropchievici. Darul runelor pentru cele 12 zodii

Horoscop rune 3-9 ianuarie 2022 cu specialistul în Numerologie, Mihai Voropchievici îți prezintă darul runelor pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Dacă vrei să știi cum îți va fi prima săptămână din an, citește previziunile lui Voropchievici. Sunt vești frumoase!

Horoscop rune 3-9 ianuarie 2022 cu Mihai Voropchievici

Îți prezentăm previziunile specialistului în Numerologie, Mihai Voropchievici, de la Antena 3. Ce surprize au runele pentru tine, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Zodia Berbec

Acești nativi intră într-o săptămână de protecție divină, anunță Mihai Voropchievici. Totul le va merge bine în primele zile din acest an când se vor bucura de succes pe toate planurile.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur vor afla, în prima săptămână din acest an, un un adevăr foarte important care îl va marca. Este important ce lecții extrageți din ceea ce vi se întâmplă.

Zodia Gemeni

Revigorare pe toate planurile pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Gemenilor. Sunt pe cale să înceapă o viață nouă. Bucurați-vă de ceea ce urmează!

Zodia Rac

Nativii zodiei Rac au rămas cu tensiuni de anul trecut și vor avea de dus o mică bătălie, anunță Voropchievici. Numerologul îi sfătuiește să nu se precipite pentru că tot ei vor câștiga.

Zodia Leu

Leii vor primi un cadou din partea cuiva care se gândește intens la ei. Cu alte cuvinte, acești nativi vor avea parte de bucurii încă din prima săptămână a acestui an.

Zodia Fecioară

Pentru Fecioare se anunță ceva nou în plan sentimental. Acești nativi au simbolul dragostei în prima săptămână din Anul Nou.

Zodia Balanță

Balanțele sunt puse pe ceartă încă de la începutul săptămânii. Nimic nu le convine, sunt foarte vocale. Numerologul Mihai Voropchievici le îndeamnă la calm și liniște.

Zodia Scorpion

Nativii zodiei Scorpion au două mari oportunități în această săptămână: mutarea din casă sau de la locul de muncă. Cântăriți bine și alegeți ce este mai bun pentru voi.

Zodia Săgetător

Se anunță vești bune pentru cei născuți sub semnul zodiacal al Săgetătorului. Acești nativi au toate șansele să primească o sumă mare de bani sau un cadou surpriză.

Zodia Capricorn

Sfatul numerologului pentru Capricorni: lăsați în urmă toate grijile și problemele. Intrați în Anul Nou cu inima deschisă și cu încredere, pentru că 2022 va fi bun cu voi.

Zodia Vărsător

Nativii zodiei Vărsător au rămas în suspans, susține Mihai Voropchievici. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt învăluiți într-o aură de mister și sunt greu de decodat.

Zodia Pești

Vești foarte bune pentru nativii Pești în prima săptămână din 2022. Veți primi bani, cadouri și surprize frumoase chiar din primele zile ale anului nou.