Categorii
Știri

Horoscop rune 28 noiembrie-4 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena3.ro, horoscopul runelor pentru săptămâna 28 noiembrie-4 decembrie 2022.

Horoscop rune pentru Berbec

Fertilitate și lucruri bune pentru Berbeci. Peste puțin timp, toate visele voastre, Berbecilor, se vor împlini.

Horoscop rune pentru Taur

Aceşti nativi, contrar cu săptămâna precedentă când erau puși pe ceartă, acuma deja au au primit o atenționare. Fiți pregătiți pentru o suită de schimbări majore într-un viitor foarte apropiat. Deci săptămâna viitoare vin schimbările majore, pentru că ei au stat, au așteptat, s-au certat cu toți, iar acum vin schimbările.

Horoscop rune pentru Gemeni

Răspunsul problemelor care vă frământă pe voi, Gemenilor, îl găsiți numai în momentul când dați alarma, faceți un consiliu de familie, chemați rudele, prietenii, toți apropiații și faceți o conferință de presă. Spuneți ce vă frământă, că singuri nu sunteți în stare să obțineți rezultate benefice.

Horoscop rune pentru Rac

Racul e pregătit să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și toate disponibilitățile, atât fizice, cât și psihice.

Horoscop rune pentru Leu

În schimb, șeful Leu are o săptămână de protecție divină. Poate să facă toate năzdrăvăniile, că Dumnezeul îl ține sub aripa lui. Dar numai o săptămână, să vă intre bine în cap, că nu vă ține toată viața.

Horoscop rune pentru Fecioară

Iar un sfat bun pentru Fecioară: aveți răbdare, nu forțați mâna norocului. Toate surprizele plăcute sunt făcute pentru Fecioarele care știu să aștepte.

Horoscop rune pentru Balanţă

Nativii din Balanță e indicat să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante cât de curând. Să fiți pregătiți să întâmpinaţi schimbarea.

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionii ar putea să se mute din casă sau să-şi schimbe serviciul. Vor acționa fantastic de favorabil pentru ceva ce-i interesează în problema care îi preocupă. Deci au niște acțiuni bine definite și cu efecte benefice scontate.