Categorii
Știri

Horoscop rune 17-23 ianuarie 2022 cu Mihai Voropchievici. Zodia care se îndrăgostește puternic

Horoscopul runelor pentru perioada 17-23 ianuarie 2022

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit darul runelor în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3.

Zodia Berbec

Nativii zodiei Berbec au o săptămână de protecție divină împotriva bârfelor și a răutăților celorlalți. Totuși, nu vă lăsați cu capul pe o ureche pentru că veți plăti ulterior.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur vor afla un adevăr important care le va marca viața sau chiar îi va schimba într-un mod benefic.

Zodia Gemeni

Pentru Gemeni va fi o săptămână bună în acre vor rezolva toate problemele care îi frământă. Se vor elibera de multe griji și nemulțumiri.

Zodia Rac

Visele voastre se vor împlini peste puțin timp. Nativii zodiei Rac se vor bucura de belșug și fertilitate. Este o săptămână foarte bună pentru acești nativi.

Zodia Leu

Nativii zodiei Leu au intrat într-o zonă cu gheață foarte subțire. Fiți cu băgare de seamă pentru că riscați să intrați la apă.

Zodia Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt sfătuiți să-și consolideze poziția și să facă ceva doar pentru ele, atât în ceea ce privește viața personală cât și cea profesională.

Zodia Balanță

Balanțele vor avea parte de mai multe provocări și trebuie să dea dovadă de forță, putere și tărie pentru a depăși momentele grele.

Zodia Scorpion

Simbolul Dragostei îi vizează pe nativii zodiei Scorpion în această săptămână când se îndrăgostesc pasional, anunță Mihai Voropchievici.

Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să se relaxeze și să nu-și mai facă atâtea griji, mai ales pentru starea de sănătate a cuiva apropiat. Totul se va rezolva.

Zodia Capricorn

Capricornii sunt pregătiți pentru relaxare. Acești nativi își fac bagajele pentru o călătorie mult dorită și așteptată.

Zodia Vărsător

Nativii zodiei Vărsător intră într-o perioadă în care comunică mai puțin pentru că își doresc intimitate și vor să se apropie mai mult de Dumnezeu.

Zodia Pești

Nativii zodiei Pești sunt sfătuiți să abordeze problemele într-un alt mod. Este nevoie de o schimbare de tactică.