Categorii
Știri

Horoscop 6 octombrie 2021

Berbec
O persoană din anturaj este excesiv de prietenoasă cu tine, iar asta te face să fii suspicios, nu îți dai seama încă dacă este sinceră sau nu. Răspunde-i cu aceeași monedă și lasă lucrurile să decurgă de la sine, te vei convinge singur de adevărata față a persoanei respective!

Vei primi răspunsurile pe care le așteptai și poți demara ceea ce ți-ai propus. Lucrurile sunt în favoarea ta, deci nu îți rămâne decât să te apuci de treabă și să te bucuri de rezultate!

Taur
Numai tu decizi care sunt regulile după care îți trăiești viața, cei din jur îți pot da sfaturi însă cel mai bine ar fi să îți asculți vocea interioară în luarea deciziilor de viață. În a doua parte a zilei decizi să îți surprinzi plăcut partenerul cu o invitație la picnic.

Oferă mai mult timp celor dragi, ai muncit destul de mult în ultima perioadă, iar aceștia îți simt cumva lipsa. Momentele împreună te vor bucura și pe tine și veți petrece momente frumoase împreună!

Gemeni
Profită de ultimele zile mai călduțe și surprinde-ți partenerul cu o excursie la munte, aveți nevoie să ieșiți din rutina zilnică. Azi primești o veste legată de o schimbare favorabilă la locul de muncă.

Inspirația este la ea acasă în această perioadă în ceea ce te privește, deci îți poți pune în aplicare măcar o parte dintre idei. Ai încredere în tine însăți și ascultă-ți instinctul, cu siguranță nu vei da greș!

Rac
La locul de muncă ești presată să îți asumi mai multe responsabilități. Consultă-te cu partenerul de viață înainte de a lua o decizie și asigură-te că vei avea timp și pentru familie și prieteni, deoarece este bine să păstrezi un echilibru în toate.

Ești plină de viață, iar această atitudine pozitivă te însoțește pretutindeni, oferind exemplu și celor din jurul tău. Ține-o tot așa, vei atrage doar lucruri frumoase!

Leu
Trebuie să ai mai multă încredere în ideile tale și să nu te temi în a le prezenta celor din jur; vorbește deschis, cu entuziasm, iar surprizele nu se vor lăsa așteptate. Pe planul financiar apare o cheltuială neprevăzută care îți dă planurile de concediu peste cap; din fericire, ai niște economii care te vor scoate din impas.

Ești gata să demarezi o activitate nouă sau te-ai implicat într-un nou proiect. Se anunță o perioadă extrem de favorabilă din toate punctele de vedere, deci alegerea este una de bun augur.

Fecioară
Simți nevoia să faci o schimbare în locuință, te-ai plictisit de vechiul decor și simți nevoia de ceva nou; să ții cont și de părerea partenerului în luarea deciziilor, altfel îi vei răni sentimentele!

Nu îți poate sta nimic în cale în ceea ce îți propui, dai dovadă de multă stăpânire de sine și de entuziasm în tot ceea ce faci. Orice ar fi, nu îți schimba atitudinea!

Balanță
Îți place să le arăți celor din jur latura ta creativă, care de multe ori poate stârni gelozie din partea unor persoane din anturajul tău. Păstrează-ți entuziasmul și nu da curs eventualelor provocări!

Simți că ai de oferit niște explicații, ceea ce te va elibera de anumite tensiuni acumulate și îți va da sentimentul de împăcare cu sine. Îți poți oferi și câteva zile de odihnă, să îți reîncarci bateriile.

Scorpion
Nu este o perioadă bună pentru cheltuieli nechibzuite. Chiar dacă ai niște bani puși deoparte, aceștia se vor termina rapid și, de aceea, trebuie să îi cheltui cu prudență. Lipsa banilor poate duce și la discuții în cuplu.

Ești pregătită pentru experiențe noi și privești totul cu pozitivitate și cu încredere în forțele proprii. Bravo, aceasta este atitudinea potrivită!

Săgetător
Să ai grijă ca promisiunile pe care le faci azi să le și poți îndeplini, altfel cei din jur vor fi dezamăgiți. Spiritul tău efervescent te face să fii azi în centrul atenției la locul de muncă.

Poate că este timpul să te detașezi de ceea ce îți face rău sau te nemulțumește și să îți oferi mai mult timp ție, nevoilor și dorințelor tale. Te vei simți extraordinar!