Categorii
Știri

Horoscop 22 octombrie 2021. Cheltuieli neprevăzute şi o întâlnire emoţionantă

Horoscop 22 octombrie 2021 Berbec

În ceea ce îi priveşte pe BERBECI, vor apărea cheltuieli neprevăzute. Mai ales dacă aveaţi în plan să faceţi o achiziţie, suma va fi mai mare decât vă aşteptaţi.

Horoscop 22 octombrie 2021 Taur

TAURII sunt destul de irascibili azi şi tind să răbufnească din orice. Chiar dacă cei din jur vă înţeleg sau, cel puţin, asta vă zic, reacţiile impulsive vă vor strica imaginea.

Horoscop 22 octombrie 2021 Gemeni

Dacă GEMENII se simt judecaţi, tind să se retragă şi să nu mai vorbească cu nimeni. Însă vor fi de scurtă durată aceste episoade, mai ales dacă extrag critica constructivă.

Horoscop 22 octombrie 2021 Rac

RACII sunt foarte pasionali în relaţiile lor. Nu doar în cele amoroase. Nu trebuie să vă bazaţi pe ajutorul celorlalţi dacă există vă aflaţi într-o situaţie delicată, ci să contaţi pe voi în primul rând.

Horoscop 22 octombrie 2021 Leu

Nativii LEU vor avea parte de schimbări în carieră. Asta poate însemna un alt program sau locatie, ba chiar un alt job. Voi aveţi parte susţinere, nu trebuie să vă faceţi griji, dar asta nu va fi pe placul partenerului sau a clienţilor.

Horoscop 22 octombrie 2021 Fecioară

Discuţiile privind o călătorie de lungă durată, le pot dezechilibra pe FECIOARE. Asta pentru că deplasarea presupune modificări la serviciu, dar persoana iubită vă sprijină necondiţionat.

Horoscop 22 octombrie 2021 Balanţă

Un coleg le ajută azi pe BALANŢE cu o sursă de venit care le alimentează bugetul pentru o chestiune nepreprevăzută şi greu de amânat.

Horoscop 22 octombrie 2021 Scorpion

Deşi SCORPIONII nu au motive să se îndoiască de partenerul de viaţă, tind să răbufnească pe plan amoros. Instinctele nu vă înşală, dar comentariile celor din jur vă enervează. Mai bine nu le ascultaţi.

Horoscop 22 octombrie 2021 Săgetător

La SĂGETĂTORI subiectul principal este jobul. Fie voi alegeţi să plecaţi sau să vă reorientaţi spre alt domeniu, fie un coleg îşi dă demisia.

Horoscop 22 octombrie 2021 Capricorn

Din cauze lipsei fondurilor, în programul CAPRICORNILOR vor surveni schimbări. Nu fiţi orgolioşi, ci cereţi-le prietenilor ajutorul.

Horoscop 22 octombrie 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII se vor enerva din cauza unui eveniment neprevăzut ce ţine de locuinţă. Încercaţi să vă păstraţi calmul, poate chiar să faceţi terapie prin cumpărături.

Horoscop 22 octombrie 2021 Peşti

Iar nativii PEŞTI vor fi nevoiţă să cheltuiască bani fără să îşi propună, poate chiar veţi apela la resursele de rezervă.