Categorii
Știri

Horoscop 22-29 noiembrie 2021..

Berbec

Este o perioadă destul de dificilă. Afli că nu toți cei care stau în preajma ta îți sunt prieteni. Analizează rapid situația și află pe cine te poți baza până nu este prea târziu.

Taur

Ești destul de tensionat, iar starea ta ar putea declanșa un conflict cu partenerul de viață sau un prieten apropiat. S-ar putea să iasă la iveală lucruri pe care doreați să le țineți ascunse. Cel mai bine purtați o discuție sinceră.

Gemeni

Nu ești în cea mai bună stare și este posibil să intri în conflict cu diferite persoane. Este bine să te gândești de două ori înainte de a acționa, pentru că altfel s-ar putea să regreți.

Rac

Se simți plin de energie și vrei să rezolvi tot felul de lucruri. Nu uita că ar trebui să te și odihnești. Altfel, ai putea avea probleme cu sănătatea.

Leu

O zi foarte bună. S-ar putea să ai ocazia să întâlnești persoane interesante și care te pot ajuta în viitor. Primești vești bune de la un apropiat.

Fecioară

S-ar putea să obțineți profit din unele activități pe care le faceți. Este momentul să recuperați și o sumă de bani și să faceți unele economii.

Balanță

Sunteți extrem de activi la locul de muncă și realizați tot ce v-ați propus. Este posibil ca spre seară să vă întâlniți cu mai mulți prieteni. Nu faceți excese.

Scorpion

Pentru cei singuri este o zi potrivită să facă un pas în direcția persoanei la care visează. Ceilalți sunt foarte implicați în tot felul de activități casnice.

Săgetător

La locul de muncă apar tot felul de chestiuni care vă dau de furcă. Înarmați-vă cu multă răbdare. Cereți ajutorul unui prieten dacă aveți nevoie.

Capricorn

O zi în care sunteți mult mai sociabili și mai comunicativi. Legați foarte ușor conversații cu diferite persoane. S-ar putea să vi se dea un proiect important pe care să-l coordonați.

Vărsător

Apar oportunități să te faci remarcat la locul de muncă. Este posibil să primești o mărire de salariu sau un nou post.

Pești

Îți poți face planurile pe termen lung. Petreceți mai mult timp alături de cei dragi.