Categorii
Știri

Horoscop 20-27 decembrie 2021. Ploua cu NOROC peste 2 zodii

Berbec

Berbecii ar putea fi invitați la o zi de plimbare alături de familie pe care ar fi bine să nu o refuze. Berbecii au nevoie de mai mult timp de un moment de respiro, iar acum este ocazia potrivită să se bucure de el.

Taur

Taurii trebuie să fie atenți la exprimare, la cum își deschid sufletul față de o personaă cu care urmează să se întâlnească. Dacă nu vor acorda atenție în acest sens, s-ar putea confrunta cu neplăceri mai târziu.

Gemeni

Gemenii ar putea cheltui cam mult dacă vor ieși în oraș cu prietenii. Mare atenție la câți bani scoateți din portofel, căci este un sezon în care vă doriți să faceți mai multe cadouri.

Rac

Racii trebuie să se bucure mai mult de ceea ce au în jur. Astrologii transmit să lăsați frustrările deoparte pentru că doar astfel veți persevera în viață.

Leu

Leii sunt sfătuiți să-și păsteze buna credință în propria persoană, deoarece sunt o sursă de energie pentru cei din jur, adesea.

Fecioară

Fecioarele vor avea o zi plină de activități și sunt sfătuite să-și ia un moment doar pentru ele în care să poarte o discuție cu propria persoană. Fecioarele au nevoie de o regăsire interioară.

Balanță

Balanțelor, mare atenție la sănătate! Este bine să fiți mai precaute la cum vă alimentați și la stilul de viață pe care-l duceți.

Scorpion

Scorpionii trebuie să-și păstreze mai bine calmul în situații tensionate. Duminică s-ar putea confrunta cu un moment conflictual și nu le-ar face bine dacă vor acorda prea multă atenție.

Peștii trebuie să acorde mai mult timp familiei

Săgetător

Săgetătorii se vor întâlni cu amici mai vechi la sfârșitul acestui weekend. Atenție la cantitatea de alcool pe care o consumați și la cum vă exprimați!

Capricorn

Pentru Capricorni se anunță o zi nostalgică. Este bine să reflecte la ceea ce au făcut în ultimele luni, din acest an.

Vărsător

Vărsătorii vor fi foarte visători și se vor gândi la planurile de viitor. Pentru anul 2022 au gânduri mărețe, iar astrele transmit să nu vă mai risipiți optimismul.

Pești

Peștii sunt sfătuiți să acorde mai mult timp familiei lor. În ultimul timp s-au concetrat mai mult pe muncă.