Categorii
Știri

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Avem de traversat o săptămână în care se formează foarte multe conjuncții, multe aspecte astrale, deci avem de-a face cu tot felul de energii care ne ajută să ne orientăm în viață. Și le putem simți.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Aceste energii, unele dintre ele, ne determină mai ales la mijlocul săptămânii să luăm decizii, chiar de destin, cu alte cuvinte, să ne modelăm traseul de viață. Pe 21 iunie, avem cea mai scurtă noapte. Astrologic, intrăm în zodia Racului și sărbătorim ziua luminii. Tradițional, ziua de 24 iunie, ziua de Sânziene, este dedicată acestei sărbători, iar noaptea de 23-24 iunie este considerată a fi noaptea inspirațiilor, în care putem vedea lucruri ce altădată ne sunt ascunse și, de asemenea, putem elimina din viața noastră umbrele.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec
Este o săptămână minunată pentru Berbec, care începe chiar de la din primele zile ale săptămânii, cu inspirație și chiar cu entuziasm entuziast simțit puternic. Marți, o zi jupiteriană, au elan și vor să facă foarte multe lucruri. Nevoia de libertate este fantastică și este posibil să-și exercite chiar și față de membrii familiei, cu planuri și idei cu care vin. Miercuri și joi, zile de bani. Gândesc noi metode și noi activități prin care pot să câștige bani. Sunt foarte eficienți, foarte creativi, găsesc soluții ingenioase. În weekend, sunt pe drumuri.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur
Pentru Tauri, săptămâna începe mai lent sau lejer. Au preocupări legate de rezolvarea unor probleme ce le stau pe cap de multă vreme. Iau distanță și capătă o altă perspectivă asupra lucrurilor. Dacă doresc să acționeze într-un mod entuziast, poate e bine să stea un pic și să gândească, nu să ezite, ci să cântărească un pic mai bine efectele în timp, pe termen lung ale acțiunilor lor. Sunt foarte practici pe parcursul acestei săptămâni și în weekend. De asemenea, învârt ei lucrurile și scot bani.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni
Pentru Gemeni, socializarea sau relațiile sau prietenii sau suporterii ori colectivitatea care îi susține e foarte importantă și se bazează cumva pe oameni, alții decât cei din familie, cu care discută, vorbesc, cer sfaturi sau se inspiră din modelele de succes pe care le au în jurul lor. În tot cazul, se bizuie mult, mai ales la începutul săptămânii, pe acești susținători. Au multe lucruri de cântărit și de reflectat ca să nu piardă bani sau să acopere niște găuri financiare în a doua jumătate a săptămânii.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac
Pentru Raci, primele zile ale săptămânii sunt grozave. Se simt în putere, știu ce au de făcut, au claritatea viitorului lor, indiferent ce zic cei din jur, și cumva, se lasă mânați de intuiție, de suflet, de conștiință, de steaua lor călăuzitoare și pot face niște lucruri grozave și pot lua decizii minunate. În a doua jumătate a săptămânii, sunt foarte practici, mai ales în privința relațiilor. Știu ce să ia bun de la fiecare. În weekend, își încarcă bateriile.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu
Leii sunt foarte preocupați și ei, mai ales în prima parte a săptămânii, în ceea ce privește actele, justiția, adevărul și dreptatea. Discută mult despre planurile lor sau își pun planurile pe cale și au nevoie, în acest sens, probabil, de autorizații sau de acte, pentru că-s foarte preocupați de aspectele juridice. În a doua jumătate a săptămânii, iau decizii mai practice, după ce s-au informat și implementează aceste hotărâri și, din nou, vin cu idei năstrușnice, cu surprize, dar și cu un mare curaj de a face ce n-a făcut nimeni până acum, sunt inovatori. În weekend, cu prietenii.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară
Fecioarele în prima parte a săptămânii lucrează intens pentru a mulțumi pe cineva. Livrează mult și dau mult din talentele și activitățile lor, probează lucrurile pe care le știu, capacitățile pe care le au. În a doua jumătate a săptămânii, joi și vineri, în special, viața le face surpriză frumoasă, poate și prin persoane aflate la distanță. Pot fi daruri materiale, financiare, propuneri care pot duce la bani și drumuri, de asemenea, care pot duce la bani. Nu e numai drumul actelor, chiar pot face delegații, pot avea delegații sau pot face deplasări cu scop practic.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Balanță
Pentru Balanțe, o săptămână care începe sub marcaj relațional, persoane importante cu care conlucrează, discută, pot avea noutăți și primesc un imbold de la aceste persoane sau își caută un antrenor pentru a rezolva niște probleme care acum le stau pe cap. Cu alte cuvinte, au nevoie de imbold și de un impuls care vine din partea altei persoane, dar cu care pot conlucra. În a doua jumătate a săptămânii, miercuri după-amiază, joi și vineri, foarte benefice din punct de vedere financiar, nu datorită eforturilor lor, ci datorită partenerul de viață sau altei persoane pe care o stimulează și o ajută. Balanțele se sprijină mult pe ajutorul și colaborarea pe care le primesc în această săptămână.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Scorpion
Scorpionii muncesc mult în primele trei zile ale săptămânii și au viteză, trebuie să recupereze fie un timp pierdut, fie să nu lase timpul să treacă de când le-au venit ideile și până când le pun în aplicare. Au o echipă care pare sudată după cum arată harta lor, așa încât toată lumea lucrează în tandem, sunt foarte bine coordonați cu ceilalți. În a doua jumătate a săptămânii, întâlniri interesante cu propuneri interesante, dar nu se știu sorții, pentru că se pot gândi și ei, și ceilalți, se pot răzgândi de asemenea părțile. Însă ceea ce stabilesc le modelează destinul partenerial, deci urmează un anumit fir, în funcție de decizia pe care o iau acum și un fir cu desfășurare pe termen lung.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Săgetător
Săgetătorii sunt imaginativi și creativi, au parte de experiențe plăcute, se joacă, parcă sunt într-o recreație în primele trei zile ale acestei săptămâni și asta le prinde bine dacă au ceva de făcut bazat pe imaginație, creativitate. Lucrează bine cu persoanele tinere sau copiii sau ei redevin puțini copii și se răsfață. Muncesc însă în a doua jumătate a săptămânii, vin cu forțe proaspete, tocmai pentru că s-au relaxat și de aceea pot vedea soluții pe care alții nu le văd sau pot avea îndrăzneala să aplice niște metode de care alții se codesc, pentru că nu sunt experimentate. Foarte inovativ și foarte creativ la locul de muncă, dar și în privința sănătății, abordează lucrurile într-un mod mai ingenios.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Capricorn
Capricornii sunt preocupați de siguranța lor la muncă sau acasă și pot fi ușor încăpățânați, în numele unor principii pe care le apără și nu fac ușor schimbări. Aduc argumente, de ce e mai bine așa, trebuie păstrată linia, conservate anumite valori sau anumite obișnuințe și pot exista discuții și confruntări cu partenerul de viață, care poate e mai puțin conservator decât ei. În a doua jumătate a săptămânii, se relaxează sau văd partea practică a unor schimbări, le îmbrățișează, vin și cu soluțiile lor și lucrurile se pot aranja.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Vărsător
Vărsătorii sunt pe drumuri sau ideile lor circulă foarte mult, discută mult și captează, receptează idei, soluții și sugestii. Unii pot face chiar mici investigații și cercetări pentru că vor niște răspunsuri. Pot lucra și cu actele, fie că sunt cărți, manuale sau contracte, e bine să se informeze și să le citească. Au nerv, au dinamică și corpul lor funcționează foarte bine. E un bun moment pentru a începe o altă dietă sau exerciții fizice. În a doua jumătate a săptămânii, preocupați de casă sau se concentrează acolo, la birou, la locul în care lucrează.

Horoscop 20-26 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Pești
Peștii preocupați de bani în primele trei zile ale săptămânii și au aspecte fericite. Dar banii vin dacă ei se agită pentru ei, dacă își cer un onorariu pe care îl acoperă cu capacitățile lor. Deci, dacă dau din aripi și se zbat și nu este ușor să facă dovada abilităților lor sau să-și găsească un loc mai luminos în care să lucreze. A doua jumătate a săptămânii vine cu idei – cum să pună, cum să se vândă sau cum să pună în cuvinte, în formule sau în proiecte, ideile și capacitățile lor și lucrurile cumva se descurcă, se deschid.

E o săptămână minunată pentru toată lumea, cu multe aspecte astrale, deci vin și vești, avem și noi stări, emoții și gânduri, idei, așa că trebuie să lucrăm cu toate lucrurile acestea și se pare că avem toate șansele să navigăm în destinul nostru și să modelăm destinul nostru.