Categorii
Știri

Răzvan Simion, în lacrimi la TV. Prezentatorul face apel la toți românii: “E doar alb și negru!”

ăzvan Simion este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți prezentatori TV, care face senzație cu fiecare apariție. Celebrul matinal de la Neatza a avut parte de multe experiențe la TV, unele dintre ele extrem de emoționante. Răzvan este o fire extrem de emotivă și, chiar în direct, a izbucnit în lacrimi și le-a cerut ajutorul românilor care îl urmăresc.

Răzvan Simion, dezamăgit de români

Situația din țara noastră este în continuare una extrem de dificilă și românii nu vor să înțeleagă. Încă nu au încredere în vaccin, după ce au fost martorii unei campanii de dezinformare în ceea ce privește imunizarea. În acest context, mai multe persoane publice au decis să încerce să explice populației de ce este atât de important să se imunizeze, printre care și Răzvan de la Neatza.

Răzvan Simion este foarte iubit de public și are o relație puternică cu fanii săi, la fel ca bunul lui coleg, Dani. Totuși, mai sunt și oameni care îi dezamăgesc, mai ales cei care zi de zi îi jignesc și îi acuză că influențează negativ oamenii. Primesc o mulțime de cuvinte urâte la adresa lor din cauza deciziei lor de a lupta împotriva pandemiei, motiv pentru care Răzvan nu a mai rezistat.

Răzvan a precizat în direct că este foarte uimit de răutatea oamenilor și nu înțelege de ce s-a iscat un așa război între ei, după ce oricum purtam unul cu nemilosul virus. Prezentatorul le-a cerut scuze tuturor celor care îl urmăresc, precizând că nu își poate stăpâni lacrimile.

„Suntem polarizați, suntem în două tabere. Este prea multă ură. E doar alb și negru. Nu mai există gri”, a spus Răzvan Simion.