Categorii
Știri

Horoscop 10-17 noiembrie 2021: Ploua cu NOROC peste 3 zodii

Berbec

Trebuie să nu uiți de dorințele celor din jur. O zi în care ar trebui să te bazezi mai mult pe intuiție și nu vei da greș. S-ar putea să primești o veste care te va pune în dificultate.

Taur

La birou ai parte de o zi liniștită. Este posibil să participi la unele întâlniri. Acasă nu ezita să spui ceea ce gândești.

Gemeni

Îți este greu să accepți unele lucruri care se întâmplă la locul de muncă. S-ar putea să porți o discuție mai aprinsă cu un șef. Este bine să nu spui lucruri pe care le poți regreta.

Ești într-o formă de invidiat. Deși ești implicat într-o mulțime de proiecte te vei descurca foarte bine. Ai grijă totuși și de sănătate.

Leu

Te simți obosit și s-ar putea să tratezi unele sarcini cu superficialitate. Cere ajutorul unui coleg, altfel s-ar putea să apară probleme. În plan sentimental lucrurile merg foarte bine.

Fecioară

Pregătiți-vă pentru o zi agitată. O să aveți de făcut mai multe drumuri. Unele în interes profesional, altele în interes personal. Aveți o discuție cu o persoană importantă și aflați că una dintre cele mai mari dorințe este pe cale să se împlinească.

Balanță

S-ar putea ca partenerul de viață să vă facă o surpriză deosebită. În cazul în care nu sunteți într-o relație este posibil să apară o persoană deosebită în viața voastră. Un partener de afaceri vine cu o propunere interesantă.

Scorpion

Apar oportunități pentru a vă mări veniturile. Nu acceptați totuși prea multe colaborări pentru că nu veți putea să vă dați seama că nu puteți onora toate angajamentele. Petreceți timp și cu familia.

Săgetător

Ați putea să faceți lucruri care vă fac plăcere. La birou s-ar putea ca șefii să vă laude. Poate primiți și un bonus. În cazul în care mergeți la cumpărături faceți mai întâi o listă pentru a nu cheltui bani pe lucruri care nu sunt necesare.

Capricorn

Un asociat sau un partener de afaceri are nevoie de ajutorul vostru. Poate își va cere un împrumut. S-ar putea să primești unele vești bune despre un proiect pe care dorești să-l finalizezi.

Vărsător

Ar putea să apară diferite oportunități financiare și nu este bine să le ratezi. S-ar putea să întâlnești unele persoane care te-ar putea ajuta așa că încearcă să cultivi relațiile.

Pești

Vei avea o zi destul de obositoare, dar nu te speria. O să reușești să te descurci foarte bine cu toate sarcinile pe care le vei primi.