Categorii
Știri

Horia Brenciu, adevărul despre relația cu soția sa: ”Dumnezeu a pus plăcerea vieții, după durere”

Horia Brenciu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, dă din casă. El a dezvăluit care este relația lui cu soția sa, Alice Dumitrescu. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt căsătoriți din 2014.

Horia Brenciu, adevărul despre relația cu soția sa

Horia Brenciu este căsătorit din 2014 cu Alice Dumitrescu și împreună au patru copii. Artistul a dezvăluit în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Protv care este relația cu soția lui, informează ciao.ro.

Horia Brenciu se simte împlinit la cei 48 de ani. El spune că, deși mai sunt certuri între el și Alice Dumitrescu, nu are de gând să se despartă de soția sa. De altfel, consideră firești certurile dintr-un cuplu.

”Nu mă despart de nevastă-mea. Și noi ne mai certăm. Un cuplu normal se ceartă… Dumnezeu a pus plăcerea vieții, după durere”, a spus Horia Brenciu în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la Pro TV.

Horia Brenciu a dezvăluit marele secret al căsniciei sale. Ce face soția, de fiecare dată – IMPACT

De asemenea, cu timpul artistul și-a descoperit și o nouă pasiune. De un an joacă tenis.”Am început din dorința de a mulțumi pe cineva. (…) În primul an am rupt trei rachete de nervi” a mai spus Horia Brenciu la ”Vorbește Lumea.”

Si desi multa lume comenteaza legat de faptul ca Alice este mai mare decat artistul, ei se iubesc foarte mult si se bucura de familia minunata pe care au intemeiat-o.

Unul dintre exemple este chiar un comentariu care a aparut pe retelele de socializare, la una dintre fotografiile in care apare juratul Masked Singer, alaturi de sotia lui. Internautul i-a reprosat lui Horia ca Alice este prea batrana pentru el.

„Batrana pentru tine Horia…Pacat ca nu ti-ai gasit o fata tanara si frumoasa”, i-a scris cineva, iar cantaretul i-a raspuns imediat: „Pacat de mesajul asta, ca poza ta de profil parea atractiva”.

Horia Brenciu a dezvaluit, pentru unica.ro, ca sotia i-a fost producatoare timp de multi ani, iar dupa un timp i-a devenit din nou sefa. Sotia sa, Alice, este la conducerea Academiei de Arte Horia Brenciu.

Drama lui Horia Brenciu

În pofida succesului profesional și al familiei frumoase, Horia Brenciu ascunde o dramă. Mama sa a murit de cancer când el avea doar 11 ani.

”Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a mai spus Horia Brenciu într-un alt interviu.