Categorii
Știri

Gigi Becali, gest cutremurător în curtea unei biserici!

Gestul cutremurător făcut de Gigi Becali în zi de mare sărbătoare. Finanțatorul FCSB a îngenunchiat în fața unui om cu dizabilități pentru a putea să-l ajute. Totul s-a întâmplat în văzul enoriașilor strânși la Mănăstirea Radu Vodă din București pentru a închina la moaștele Sfântului Nectarie, sfânt tămăduitor și ajutător al celor care sunt în nevoie.

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali și-a dat haina de pe el și și-a îmbrățișat aproapele! Scenă șocantă în zi de mare sărbătoare

Gesturile de binefacere ale lui Gigi Becali au devenit o normalitate de-a lungul anilor. Omul de afaceri nu se uită la bani atunci când vine vorba de semenii aflați în suferință. Gesturilor caritabile făcute de finanțatorul FCSB sunt greu de contorizat, multe dintre acestea fiind făcute în mare taină. Nimeni nu știe exact câți oameni s-au bucurat de ajutorul patronului din Liga 1, însă de această dată pare să se fi întrecut pe sine.

Cu toate că în București vremea a fost una extrem de capricioasă, cu ploaie semnificativă și temperaturi scăzute, curtea Mănăstirii Radu Vodă a devenit neîncăpătoare pentru enoriașii care și-au dorit să participe la hram. Sfântul Nectarie, tămăduitorul și ajutătorul celor în nevoi, este unul dintre cei mai iubiți sfinți de către români.

Gigi Becali are grijă să țină cont de învățăturile sfinte. Aflat alături de oamenii de rând la slujba din curtea mănăstirii, latifundiarul din Pipera a fost abordat de un om cu dizabilități. Vizibil afectat de prezenta acestui om nevoiaș, Gigi Becali și-a scos haina de firmă (o geacă neagră din fâș, marca NIKE). Omul de afaceri a îngenunchiat și l-a îmbrăcat pe cel care a venit să-i ceară ajutorul.

Scena a devenit și mai șocantă în momentul în care finanțatorul vicecampioanei României l-a luat în brațe pe omul în cârje pentru a putea să-l protejeze de ploaia și de frigul de afară. În filmare se vede cum toți cei din jur se uită la scenă cu uimire.