Categorii
Știri

Gigi Becali a fost trimis în judecată la început de an! Patronul celor de la FCSB riscă pușcăria

Gigi Becali a fost trimis în judecată pentru fraudă electorală. Dacă va fi găsit vinovat, patronul celor de la FCSB riscă să fie închis între 6 luni și 3 ani.

Pentru Gigi Becali, începutul anului 2023 este turbulent. Patronul celor de la FCSB a fost trimis în judecată pe data de 3 ianuarie pentru fraudă electorală. Cazul va fi analizat de Judecătoria Buftea.

Gigi Becali a fost trimis în judecată la început de an! Patronul FCSB riscă puşcăria

Latifundiarul din Pipera a fost trimis în judecată pentru că în anul 2018 s-a prezentat la vot pentru “Referendumul pentru familie”, însă nu avea drept din cauza condamnării primite în luna mai a anului 2013.

Atunci, Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. Ulterior, s-au mai adăugat pedepsei alte șase luni, pentru alte două condamnări: dosarul “Valiza” şi al sechestrării celor care i-au furat maşina.

Patronul celor de la FCSB a fost eliberat condiţionat din închisoare în luna aprilie din 2015. Însă, Gigi Becali a primit o pedeapsă complementară prin care i se interzice dreptul de a alege şi de a fi ales timp de 5 ani după executarea pedepsei.

Latifundiarul riscă puşcărie între 6 luni şi trei ani: “Și în patru labe merg la referendum”

Conform celor de la Gândul, Gigi Becali riscă să fie pedepsit cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă şi interzicerea unor drepturi, dacă va fi găsit vinovat.

În 2018, Gigi Becali a fost chestionat pe tema votului său la referendum spunând că nici măcar 1000 de avocaţi nu îl pot opri să voteze, atâta timp cât inteligenţa şi bunul simţ îi “dau acest drept”: